2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ننن استفاده نکردم تا حالا موهامم چربه و‌خرمایی دوست ندارم رنگ‌بگیره

ببین حنا رنگ میندازه احتمالا موهات روشن تر میشه من موهام مشکی بود رنگ نداد. ولی یه ماه بعد از بین میره نمیمونه زیاد رنگ طبیعیه

اول حنا که یه پودره رو بریز تو یه کاسه حالا اگه موهات کم حجمه نصفشو بریز بعد یکم آب جوش اضافه کن کم کم. با دستکش آروم هم بزن گلوله هایی که تشکیل میشه رو باید کاملا از بین ببری اونا حنا هستن باید خمیری بشه، نمیدونم موبر استفاده کردی یا نه ولی در همون حد میشه. بعد بذار تو تراس یه نیم ساعت بعد خودت برو فضای باز حالا یا تو تراس یا حیاط یا اگه سختته تو آشپزخونه اینا

بعد یه پارچه پهن کن زمین، موهاتو از فرق باز کن با یه دستکش دیگه حنایی رو آروم بریز رو پوست سرت قشنگ کف سر، یه نیم ساعت بذار بمونه خشک که شد برو حمام بشور. هرچی بیشتر بریزی رو سرت اثرش بیشتره. 

شاید موقع شستنش یکم اذیت بشی چون اولش خشکه سخت میریزه ولی بعد شامپو بزن، من خودم بوشو خیلییی دوست دارم ولی خواهرم نه واسه همین ماسک میزنه یه قد نرررم میشه موهات نگو اصلا حس سبکی میکنی