2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046602 بازدید | 684531 پست
میگم آناشید دکتر زرنانی به شما چی گفت؟؟

هیچی امید داشتم یه چیزی بگه عیب و بفهمیم  ولیگفت مشکل ایمنینداری مننمیفهمم براچی سرم زدی تو.  هنوز جواب ازمایشا اماده نشده باید ببرم نشون بدم این ازمایشا ولی چیزینیست یه ازمایش خون ساده تیروید ایناست  ولی دکتر کاربلدی بود دقت داشت 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
آره جنینام رشد ندارن که به پنج روز برسن همشونم کیفیتشون بی و سی هست تا حالا آ نداشتم دکتر مردان بهم ...

سلام ببخشید یه سوال جنین های بی و سی پنج روزه نمیشن یا جنین های شما اینطوری شدن؟ آخه منم جنین آ ندارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام ببخشید یه سوال جنین های بی و سی پنج روزه نمیشن یا جنین های شما اینطوری شدن؟ آخه منم جنین آ ندار ...

ببرا منم جنین بی بلاست نشد از بین رفت 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
هیچی امید داشتم یه چیزی بگه عیب و بفهمیم  ولیگفت مشکل ایمنینداری مننمیفهمم براچی سرم زدی تو. &n ...

آهان حالا ببر بهت میگه چیکار باید کنی

من بار اول رفتم پیشش ویزیت شدم آزمایشارو دادم

بعد جواب آزمایش گرفتم ویزیت آنلاین شدم چون راه دوره نتونستم برم پبشش بعد آزمایشاتو که دید دارو برام تجویز کرد و اینچیزارو بهم گفت

حتما برای شمام همین کارو میکنه

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
سلام ببخشید یه سوال جنین های بی و سی پنج روزه نمیشن یا جنین های شما اینطوری شدن؟ آخه منم جنین آ ندار ...

نه برای من اینطوره

کسایی بودن که با همین جنینا باردار شدن

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
آهان حالا ببر بهت میگه چیکار باید کنی من بار اول رفتم پیشش ویزیت شدم آزمایشارو دادم بعد جواب آزمای ...

توکل بر خدا برم ببینم چی میگه

کم نیست ده تا خوبه.  ایدا تعین جنسیتم کردی دخترا رو بکو دورنندازن شاید لازمت شد.  صبحانه ق ...

حلیم دارم تو فریزر ولی میگم گردو و عسل بدم بخوره.نه بابا میخوام چکار دخترارو.دوماه بعد معلوم میشه جنسیتهاشون

نه برای من اینطوره کسایی بودن که با همین جنینا باردار شدن

منظورم بارداری نبود بلاست شدن بود آخه جنین های منم باید بلاست بشن بعد انتقال بدن میخواستم بدونم کسی بود جنین بی و سی بلاست شده باشه

خب من پانگچرم حلیم چرا

منظورم این بود استرس نگیری برا صبحانه ببری با خودت راحت بیرون بخوره. اصلا هر چیخورد خورد مهم نیست که 

منظورم این بود استرس نگیری برا صبحانه ببری با خودت راحت بیرون بخوره. اصلا هر چیخورد خورد مهم نیست که ...

اها ممنون گلم ۷باید اونجا باشیم ۴صبح باید حرکت کنیم حالا خدا کنه میلش بیاد یه چی بخوره

اها ممنون گلم ۷باید اونجا باشیم ۴صبح باید حرکت کنیم حالا خدا کنه میلش بیاد یه چی بخوره

چهاربیدار بشین تا هفت گشنش میشه. اون امپول اخر دیشب زدی؟