2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم من هم تعداد فولیکول هام کم هست و وقتی پانکچر کردم فقط ی تخمک داشتم. اما توی سونو بهم گفته بودن ...

عزیزم در این مورد دکتر باید نظر بده 

ولی اگه مطمئنی ۳ تا فولیکول بوده و یکدونه برداشتن ارزششو داره این روش رو بری چون برای ما که ذخیره مون کمه حتی یکدونه جنین هم‌ ارزش داره 

مطمئنی سه تا بوده یکدونه برداشتن ؟ شاید سه تا رو هم برداشتن اما فقط یه تخمک بوده اون دوتای دیگه پوچ‌ بودن ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
عزیزم در این مورد دکتر باید نظر بده  ولی اگه مطمئنی ۳ تا فولیکول بوده و یکدونه برداشتن ارزششو ...

آره 3 تا را برداشتن ولی نگفتن چطوری بوده. الان دکتر من گفت ماه دیگه برم دوباره برام سیکل پانکچر بذاره و گفت بهتره دوبار انجام بدی تا تعداد جنین هات بیشتر بشه.

شما شرایطت شبیه منه. چند سالتونه؟ IVF داشتی؟ من ماه پیش جنین فرش انتقال دادم منفی شد.

من ۳۹ سالمه 

من فقط چند بار پانکچر شدم تا حالا انتقال نداشتم 

پانکچرا هم در کل ناموفق بودن 

یکدونه جنین داشتی ماه پیش ؟

آره 3 تا را برداشتن ولی نگفتن چطوری بوده. الان دکتر من گفت ماه دیگه برم دوباره برام سیکل پانکچر بذار ...

داروهای پانکچرت چیا بودن ؟ 

فقط یه بار پانکچر شدی ؟

تخمک داشتم ۱۲ ۱۳:هر دفعه داشتم تعداد جنین های فریزم کم میشد دو بار اول سه چهار جنین فریز شد که همیشه ...

عزیزم میشه درمورد استراحتتون تو این دو هفته بگید که به چه صورت بود؟ مطلق بود؟ 

تو این روش دو مرحله پانکچر انجام‌ میدن  از روز سوم پریودی داروهای پانکچر رو شروع میکنن فولیکول ...

مممنونم از توضیحتون،  اتفاقا فولیکول‌های منم اینطورین تو هر پانکجر ۹ و ۱۰ تا فولی میگرفتن چندتاشون زیر ۱۵ بودن ولی هیچوقت پیشنهاد این روشو ندادن دوباره تو پانکچر بعدی میگفتن سیکل لانگ ، شدیم برای دکترا نمونه آزمایشگاهی پول و جون و وقتمون ارزشی نداره

سینال اف بود با HMG

ببین الان که بار اولت بوده و سه تا فولیکول داشتی و یکدونه اش تخمک بوده ،معلومه که اون دوتای دیگه پوچ‌ بودن یا شاید کیفیتشون اونقدر پایین بوده که جنین نشده اینم فرقی با پوچ بودن نداره ،دقیقا شرایطت عین منه 

من که چند بار پانکچر کردم این کارایی که بهت میگم حتما انجام بده اولا اینکه حتما داروهاتو به دکتر بگو عوض کنه 

من چهار بار پانکچر شدم یه بارم داروها رو استفاده کردم بدنم‌ به کل واکنش نشون نداد عمل نرفتم یعنی اونم در نظر بگیریم ۵ بار پانکچر شدم که توی چهار بار قبلی سیکلام فقط با سینال و هاش ام جی بود که نتیجه همیشه مشابه بود تخمکهام پوچ بودن و از ۴ بار فقط یکدونه جنین داشتم 

این بار آخر به اصرار خودم به دکتر گفتم داروی خارجی بنویس برای آخرین بارم دارم میام پانکچر پرگوریس نوشت هیچ کدوم از فولیکولام پوچ نبودن دوتا هم جنین تشکیل شد ،درسته جنینام زیاد نیست ولی برای من مثل معجزه بود 

من شوهرمم ضعیفه وگرنه شاید جنین بیشترم میشد 

دوم اینکه حتما قرص (دی اچ ای آ) رو به مدت دوماه استفاده کن ،این قرص برای ذخیره پایین خیلی خوبه اما بیشتر از دو ماه نباید استفاده بشه هورمونیه ،ضرر داره 

دی اچ ای آ میگن اول باید آزمایش بدی بعد قرصش رو مصرف کنی برای من دکتر آزمایش ننوشت فقط قرص رو داد ولی تو اگه تونستی آزمایش بده 

در مورد آمپولا هم هر بدنی به یه نوع آمپول واکنش میده یعنی متفاوته باید دکتر تصمیم بگیره که چه آمپولی بده ولی اینبار با خارجی پیش برو چون با ایرانی رفتی و نتیجه نداشته دیگه مثل من نباش ۴ بار با ایرانی رفتم 

اون موقع که من رفتم خارجی موجود نبود ناچار بودم با ایرانی برم آخرین بارم دکتر از خدا بی خبر به حرفم گوش نداد خارجی موجود بود ننوشت