2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست
شاید باز کلسیمت کم شده. اماخوب عوارض استراحت مطلق هم میتونه باشه. عزیزم خیلی به فکرت میافتم. کار همس ...

برا بچه ک مشکلی پیش نمیاد ن 

مرسی ک به یادمی عزیزم 

اون صاحب کارش ک زنگ نزد تازه دوست شوهرمم اونجا کار می‌کرده اونم اخراج کرده ولی باز به اون گفته بره هنوز پولمونم نداده 

ولی یه جا دیگه میره کمتر درمیاره ولی بازم خداروشکر 

ولی من هنوز عذاب وجدان دارم برا کاری ک کردم 😔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ان شاا... که بسلامتی بدنیا میاد همین که بغلش کنی همه دردهات یادت میره عزیزم

ان شاالله

منم تحمل میکنم هر دردی رو ولی استرس اینو میگیرم برا بچه بد نباشه اون خوب باشه همه درداش با جون و دل تحمل میکنم نگرانیم فقط برا بچه

چرا از شما گذشت ؟ مگه ای وی اف نمیکنی الان ؟

چرا عزیزم ادامه میدم .منتهی با جنین اهدایی

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
بچه ها من دارم همه سرنگامو جمع میکنم بچه که اومد بچینم دورش ازش عکس بگیرم بعدا بگم ببین برا داشتنت چ ...

منم جمع کردم البته من سه ماه بیشتر نداشتم فک کردم باید تا آخر بزنم یکی از دوستام جمع کرده بود یه قلب درست کرده بود باهاش یه ماهگی دخترشو با اونا عکس گرفت منم ازش ایده گرفتم 

سلام عزيزم یکم توضیح میدید این روش چه جوریه ؟ من پانکجرهای قبلیم همشون لانگ بودن

تو این روش دو مرحله پانکچر انجام‌ میدن 

از روز سوم پریودی داروهای پانکچر رو شروع میکنن فولیکولات که رشد کرد پانکچر میکنن 

۳ روز بعد از پانکچرت دوباره داروهای پانکچر رو شروع میکنن و وقتی فولیکولات رشد کردن دوباره پانکچر میکنن 

بیشتر برای اونایی جواب میده که فولیکولاشون رشد هماهنگ نداره یعنی یه تعدادی از فولیکولا زود رشد میکنن یه تعدادی هم دیر رشد میکنن که تو مرحله دوم بزرگ میشن 

با دوز پایین دارو انجام‌ میدن 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
مگه با تحریک تخمدان تعداد انترالها تغییر میکنه؟ من مصاحبه های دکترها را گوش دادم میگن با تحریک انترا ...

نه تغییر نمیکنه ولی هر ماه تعداد آنترال تغییر می‌کنه 

من خودم تو بعضی پانکچرا ۳ تا تو بعضیا ۶,۷ تا فولیکول داشتم ولی خودم فکر میکنم بیشتر اوقات همون ۳ تا فولیکول رو دارم چون ذخیره ام پایینه 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
بله اگه فولیکولات با هم رشد نکنن روش شانگهای خوب جواب میده  روش شانگهای برای ذخیره پایین و اون ...

عزیزم من هم تعداد فولیکول هام کم هست و وقتی پانکچر کردم فقط ی تخمک داشتم. اما توی سونو بهم گفته بودن که 3 تا فولیکول 19، 16 و 12 دارم. به نظرت این روش به درد من میخوره؟