2777
2789
عنوان

کلینیک دندانپزشکی نورا کرج

16 بازدید | 0 پست

سلام دوستان. من دوباره اومدم تا تجربه خودمو در مورد یک مرکز دیگه براتون تعریف کنم. دندانپزشکی نورا در شهر کرج بعد از شهر کتاب و ایستگاه مترو طالقانی قرار داره و تا اونجایی که من میدونم با بیشتر بیمه ها قرار داد داره. من بیمار دکتر بهاری بودم و خانم کرمی هم دستیار ایشون بود. کلینیک نسبتا تمیزی بود و رفتار پرسنل مناسب بود و در کل راضی بودم اما چندتا نکته بود که باعث ناراحتیم شد

اول اینکه دندون منو پانسمان کردن و قرار شد بعد از آماده شدن روکش بهم زنگ بزنن که خوب تا سه هفته کسی زنگ نزد و خودم مجبور شدم تماس بگیرم. البته سه روز پشت سر هم زنگ زدم تا بلاخره منشی گفت پاشو بین نوبت بیا. ولی دستیار دکتر گفت من چند روز پیش بهت زنگ زدم برنداشتی که خوب عجیب بود. چون من واقعا هیچ تماسی از طرفشون نداشتم. حالا اگر هم تماس برقرار نشده بود نباید کلا بی خیال تماس میشدن. حالا اتفاقی نمیوفتاد اگه فرداش دوباره زنگ میزدن 

دوم این که دندونی که قالب گرفتن و فرستادن لابراتورآر درست ساخته نشده بود و مجبور شدن دوباره قالب گیری کنن و بفرستن و منو دوباره با دندون پانسمان راهی کردن بیرون که این بی احترامی به وقت و انرژیه بیماره 

سوم این که پانسمان همون شب موقع شام در کنار تعجب ریخت بیرون و منم گفتم عیب نداره نورا شبانه روزیه. میرم دوباره پانسمان کنن که در کمال تعجب حواب تماسو  ندادن. بلند شدیم ساعت هشت و نیم شب رفتم دم در کلینیک و دیدم درش بستست و اصلنم شبانه روزی نیست!

خلاصه اینا تجربه این مدت من در مورد کلینیک نورا بود. اگه اتفاق خوب یا بد دیگه ای اونجا برام افتاد میام تعریف میکنم