2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046681 بازدید | 684536 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

توکل به خدا انشاالله با اولین اقدام مادر میشی

انشالله شما هم بار اول نتیجه میگیرید عزیزم، ،، ما که طبیعی باردار نمیشیم چند سال پیش هم آنقدر منفی منفی دیدم و هزینه کردم و زجر کشیدم تا بلاخره صاحب یه بچه شدم همیشه هم با کلی دارو کمترین تخمک و جنین داشتم ولی ناامید نیستم میخوام حتما برای دومی شانسمو امتحان کنم چون نمیخوام بعدا پشیمون بشم فعلا از پارسال شروع کردم ولی آنقدر سنگ افتاده تو کارم که تا الان هنوز وارد سیکل هم نشدم ،،، انشالله هرکی بچه میخواد خدا بهش بده و چشم انتظارش نزاره

بر اساس آزمایشای مولکولی انجام شده جهش V34L در ژن FXIII به صورت هتروزیگوت،جهش‌های C677T و A1298C در ...

@باران۳۱

این آزمایشمه جوابش

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
من ان شااله از دو هفته دیگه که دخترم ۵ ماهش میشه میخوام غذا رو شروع کنم. و ان شااله تا ۱۰ ماهگی کامل ...

سلام باران جان، خوبی عزیزم؟ گل دخملمون چطوره؟ گریه هاش کمتر شده؟ بچه‌های منم خیلی بهم وابسته هستند هر چی که بزرگتر میشن وابستگیشون هم بیشتر میشه. منم از 5 ماهگی غذای کمکی رو شروع کردم الان 6 ماهشون کامله. نمی دونم دخترم چشه چند روزیه خیلی زور میزنه مدفوعش هم مشکلی نداره کلا همش زور میزنه. اطرافیان گفتن شاید ادرار سوختگی و قرمزی مقعد داره ولی اینا هم نداره نگرانم کرده. اولاش که کولیک داشت همین جوری زور میزد. 

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌
من یادمه که جمعه بیبی چک زدم که منفی بود، رفتیم داروهای پانکچر رو خریدیم و خودم رو از جمعه بستم به د ...

عزیزم خدا دخترتو حفظ کنه برات اره دقیقا منم دیروز تاحالا رازیانه زرچوبه دارچین اویشن خوردم هنوز م خبری نیست اگه نشدم عصر میرم تست میزنم انشالله ک مثبت باشه همش  میگم خدایا لا اقل اگه حامله نیستم پریود بشم ک الکی دل خوش نکنم 

من یادمه که جمعه بیبی چک زدم که منفی بود، رفتیم داروهای پانکچر رو خریدیم و خودم رو از جمعه بستم به د ...

نمیدونم انشالله مثل این معجزه ها برمن هم اتفاق بیافته من دیگه طاقت هیچی رو ندارم فقط یه بسته جنین ضعیف برام مونده خدایا خودت میدونی با چی سختی تونستم پا تو این راه بذارم به زور هزینه هاش رو جور کردم دردهای آمپولش رفت اومد سختیش منو شرمنده همسرم نکن که هرشب به امید اینکه بابا داره میشه و... من ججوری تو رویش که با کلی قرض وبدهی هزینه رو جور کرده نگاه کنم من میدونم گناه من نیس ولی خودمو شکسته میبینم خدایا تا امیدی هست از ما نگیر بنده گناهکارت هستیم اما تو خدایی کن وآرزومون رو بده....😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

می رسد روزی  که از سختیها بچه داری گفت گو کنم؟...💔💔💔💔
عزیزم من انتقال قبلیم روز ۱۲ انتقال بیبی اول صبح منفی بود بیبی ظهر به زوووور با چراغ قوه و دره بین ی ...

انشالله منم نتیجه بگیرم برام دعا کنید

سلام دوستان تازه بی‌بی چک‌زدمخط دوم  یخط سفید در اومد منفی چیه منفیه امروز دوازدهم روز انتقالمه ...

عزیزم کاش بی بی نمیزدی به خودت استرس نمیدادی تجربیات دوستان رو بخون واقعا دل گرم کننده ست ان شاالله خیره عزیزم

عزیزم کاش بی بی نمیزدی به خودت استرس نمیدادی تجربیات دوستان رو بخون واقعا دل گرم کننده ست ان شاالله ...

انشالله عزیزم برام دعا کنید 

بر اساس آزمایشای مولکولی انجام شده جهش V34L در ژن FXIII به صورت هتروزیگوت،جهش‌های C677T و A1298C در ...

من اینها رو انجام ندادم، فکر کنم یکی دو مورد از اینها توی آزمایشم بوده.  کلا آلمان اعتقادی به جزییات نداره.

فقط این رو متوجه شدم که شما بهتره متیل فولات  به جای فولیک اسید بخوری. جهش تو mthfr داری