2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046687 بازدید | 684536 پست
اینقدر ناراحتمممممم، دکتر گفت باید 3تا شیاف میذاشتی از این ناراحتم نمیدونستم میشه به جای امپول شیاف ...

عزیزم قطعا حکمتی داشته

چشم بذاری میگذره

به جاش فرصت خوبی هست که بدنت رو آماده کنی برای جوجه های خوشگلت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام قدم نورسیده هات مبارک باشه.نامدارباشن ان شاالله. منم بعد سزارین ورم کردم شدیدهاااااا،پ ...

منم دقیقا پاهام در حد فیل شده

با شیاف تا اینجا هم سرپام. ولی کنار نافم اندازه ۳سانت وحشتناک از داخل میسوزه. در حدی که نمیتونم دراز بکشم، چون نمیتونم دراز بکشم خواب و استراحتم ندارم. دردش مثل اینه که یکی یه چاقو میکنه تو شکمم به چاقو رو تو شکمم میکشه بالا😑 وگرنه با بخیه هام و ... هیچ مشکلی ندارم

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
الهی دورت بگردم چقد خوشحال شدم پیامتو دیدم واقعا دل نگرانت بودم عزیز دلم خدارو شکر که دخملی ها حالش ...

قربون محبتت فاطمه جان

الهی به زودی زود قسمت خودت❤️

عزیزم قطعا حکمتی داشته چشم بذاری میگذره به جاش فرصت خوبی هست که بدنت رو آماده کنی برای جوجه های خو ...

خیلی خورد تو ذوقم و گریه کردم اما قطعا حکمتی بوده 

ننیدونم از الان تا انتقال باید چکار کنم برای امادگی رحمم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام عزیزم تبریک میگم خداروشکر بچه ها صحیح و سالم بدنیا اومدن و نرفتن دستگاه انشالله زودتر حال خودت ...

استرس نداشته باش عزیز

خدا رو شکر آمپول رو زدی، استرس نداشته باش. خدا کمک میکنه. فقط این روزا گوشت زیاد بخور

راستی میشه بگین چند وقتتون بود زایمان کردین؟ هزینه هم کلا چقدر شد براتون 😶 چون زایمان دو قلو با یکی ...

من ۳۶ هفته بودم.

بیمارستان خصوصی ۲۰میلیون🥴

نه اصلا هیچ چیزی معلوم نیست انقدر مسایل آی وی اف پیچیده است که نگو انشاالله لانه گزینی دیر انجام ش ...

نه اینجوریا هم نیس فوق فوقش تا هفت روز اول لانه گزینی میشه باز هم شکست خوردم خدایا چقدر صدایت کردم چقدر چرا اینجوری جوابم میدی من دیگه بریدم تو این راه ازبین رفتم

می رسد روزی  که از سختیها بچه داری گفت گو کنم؟...💔💔💔💔

دوستانم سلام

یه سوال دارم مثل همیشه میتونید راهنماییم کنید؟

بعد از انتقال ویتامین ای نباید خورد برای رفع یبوست برگه زردآلو که سرشار از ویتامین ای هست رو خیس نکنم بخورم؟؟برگه قیصی هم مثل زردآلویه؟و آلو بخارا؟؟؟؟

و اینکه انبه میوه گرمیه بعد از انتقال نخورم؟

نه اینجوریا هم نیس فوق فوقش تا هفت روز اول لانه گزینی میشه باز هم شکست خوردم خدایا چقدر صدایت کردم چ ...

ان شاالله که جواب آزمایشتون مثبت میشه چرا با بی بی چک به خودتون استرس می دید باید صبر کنیم جواب آزمایش همه چی رو مشخص می کنه

اینقدر ناراحتمممممم، دکتر گفت باید 3تا شیاف میذاشتی از این ناراحتم نمیدونستم میشه به جای امپول شیاف ...

کاش زودتر اینجا مپیرسیدی

چون طوطیا جون درست رااهنمایی کردن که سه تا شیاف بجاش بذار

اشکال نداره 

ان شا الله خیره

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
خیلی خورد تو ذوقم و گریه کردم اما قطعا حکمتی بوده  ننیدونم از الان تا انتقال باید چکار کنم برا ...

به نظرم اول ببین طبع بدنت چی هست و طبق اون گرمی و سردی بخور

تو دوره عادت حمام نرو و رحمت رو گرم نگه دار

با روغن نارگیل ناف و دورناف رو چرب کن

زیر دلت هم با روغن سیاهدانه