2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047166 بازدید | 684580 پست
من توی یک پیج دیدم و همه نتیجه گرفته بودن  توی اصفهان یه خانم دکتریه که قبلا هم عضو رویان تهرا ...

ممنون عزیزم من اینستا ندارم

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
فدات بشم اناجون گفتم بردارم که بچه‌های جدید ازیت نشن سوال بارداری بپرسن ازم 

عزیزم من از سال 93 که درمان رو شروع کردم هر ماه تیکر بارداری میذاشتم پریود که میشدم تاریخش رو با تاریخ پریود جدید ادیت میکردم.... 

هر ماهم این کارو میکردم و از رو نمیرفتم.... 

خیلیم حال میداد.... 

من جات باشم تیکر رو میذارم و باور میکنم که این تیکر دیگه خودشه.... 

به آدم کلی انرژی + میده.... 

البته هر جور راحتی.... 

من که کیف میکردم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من ۳۴ سالمه ولی از بس پریود نشدن اذیتم میکنه دوست دارم درمانش کنم اساسی خوب نتیجه گرفتی؟؟با همین خ ...

یعنی دیگه پریود هرماه منظم میشه؟؟دیگه خودمون بدون قرص پریود میشیم؟؟

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
عزیزم لطفا دستکاری نکن برا پریود شدن....  دمنوش اینا نخور خونریزی پریودیت زیاد میشه و ضخامت پا ...

سلام آنای مهربون

والله اگر کاری نکنم پریود نمیشم

اینارم خوردم نشدم

دفعه قبل خونریزی پریودم روز دوم قطع شد اینارو خوردم یه کم خونریزی داشتم و تخلیه شدم

ولی وقتی دوسه ماه نمیشم لازم دارم به خونریزی زیاد😬

البته من یه کیست عملکردی کوچیکم دارم گفت اگر خونریزیت خوب باشه خودش دفع میشه اینه که میخوام پریودم یه کم زیاد باشه

بهرحال حق باشماست میریم اینو درست کنیم جای دیگه به هم میریزه

عزیزم من از سال 93 که درمان رو شروع کردم هر ماه تیکر بارداری میذاشتم پریود که میشدم تاریخش رو با تار ...

ای جان شما تشریف آوردین سر بزنید چقدر خوشحال شدم یادمه توی طول درمانم خیلی دلداری دادین خیلی راهنمایی کردین ازتون ممنونم 

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥سلام عزيزان لطفا هركه ميدونه جواب بده من سيكلم نچرال بود و انتق ...

عزیزم + با سیکل نچرالم زیاد داشتیم.... 

عزیزم تو سیکل نچرال استرادیول نداری که.... 

حتما سیکل نچرال برات مناسب بوده دیگه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها یسوالی ذهنمو درگیر کرده ممنون میشم راهنماییم کنین آنتی تی پی او  من ۵۶۴بود و تیروییدم ۳ ...

عزیزم نگران نباش... 

لوو رو بخور.... 

فاصله لوو و کلسیم و لبنیات و گردو چهار ساعتی باشه بهتره.... 

شیرینیجات نخور.... 

از خانواده کلم نخور.... 

سویا وخور.... 

بادام زمینی نخور.... 

باردارم شدی بازم تی اس هاشت رو چک کنی.... 

+ شدی احتمالا سرم تجویز کنن... 

دوستان برای انتقال باید ناشتابود؟ یادم رفته😉🤗

اگه بدون بیهوشیه نه ناشتایی نمیخواد.... 

اکثرا بدون بیهوشیه مگر افراد خاصی.... 

پروانه جون چسب جنين همون هچينگ هست؟؟؟؟؟؟ پس اون چيه كه ميگن چسب جنين ١٥ سيكل ميزنن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

عزیزم چسب جنین با هچینگ فرق داره.... 

تو هچینگ دیواره تخمک رو شکلف میدن که راحتتر به بلاست برسه.... 

چسب جنین والا من سالهاست موندم دقیقا چیه.... 

تا جایی که میدونم همون جی سی اس اف هست.... 

برا من روز انتقال رو بازو زدن.... 

بعضیا داخل رحمی زدن..... 

حالا بعضیا میگفتن همون هاش سی جی چسب جنینه که بعضیا داخل رحمی تزریق میکنن... 

من خودم روز دوم و پنجم انتقال داشتم.... 

تو میکروی اولامم هاش سی جی داخل رحمی قبل انتقال داشتم.... 

حالا دقیقا کدوم چسب جنین نمیدونم.... 

تازه شب قبلش هم گفتن رابطه داشته باشین.میدونستی؟

به مام گفته بودن.... 

مام داشتیم.... 

اگه بدون بیهوشیه نه ناشتایی نمیخواد....  اکثرا بدون بیهوشیه مگر افراد خاصی....

بله بدون بیهوشی هست.پس حسابی میزنم بر بدن و میرم 

التماس دعا

ببخشید بخور نخور های بعدش رو میدونید؟