2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست
بچه ها یسوالی ذهنمو درگیر کرده ممنون میشم راهنماییم کنین آنتی تی پی او  من ۵۶۴بود و تیروییدم ۳ ...

واله عزیزم وقتی میایی تو این کار باید با این روال عادت کنی بعضی چیزارو بعضی دکترا اهمیت میدن بعضیام اصلا نه بایییید خودت فرض باشی باور کن من داروهامو خودم کمو زیاد میکردم به دکتر با اینکه گوشزد میکردم نمینوشت بهش میگفتم خوردم میگفت افرین یه پا دکتر شدی خودت باید خیلی توجه کنی داروهاتو دقت کن رو ازمایش هات خییییلی توجه کن مثلا ویتامین دی خییییلی تو انتقال مهمه برایا من پایین بود اصلا توجه نکردن قرص و امپولو خودم گرفتم خوردم بعد دکتر میگفت افرین خیلی مهمه تو انتقال بعد میگم خانم دکتر چرا شما ندادی میگه خودت گرفتی 🙄🙄🙄🙄پس دکترا به فکر ما نیستن خودمون باید به فکر خودمون باشیم برات عادی میشه این رواللل 

وایی باز من زیاد فک زدم چرا پستام انقدر طولانی میشه 😁😁😁😁

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پروانه جون چسب جنين همون هچينگ هست؟؟؟؟؟؟ پس اون چيه كه ميگن چسب جنين ١٥ سيكل ميزنن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

عزیزم هیجینگ با لیزر لایه ی روییه جنینو برش میدن به لانه گزینی کمک میکنه جنینای بلاست اگه قوی باشن خودشون هیجینگ میشن 

ولی چسپ جنین یه امپوله نیم ساعت قبل انتقال یه بعد انتقال تا یکساعتم فرصت هست زیر جلدی میزنن 

اونم که تزریق میکنن تو رحم معمولا قبل انتقال پی ار پی خونتو میگیرن انالیز میکنن و تزریق میکنن 

دور از جونت عشقم خوبی شکر خدا جوجه ی خاله خوبع ؟ قربونت بشم که ب یادمونی.خدا راشاکرم بخاطر خواهرای ...

الهی شکر، ما هم ب لطف خدا و دعای شما دوستای مهربونم خوبیم🌹

ان شاءالله چهارشنبه نوبت سونو دارم دعا کن جوجه حالش خوب باشه

ای جااااان عزیزم❣️

الهی ب زودی روزای زیبای بارداری جای روزای سختت رو بگیره و آرامش هدیه دله با صفات بشه🤲🏻

ممنون از دعای قشنگت عزیزم. الهی آمین

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
واله عزیزم وقتی میایی تو این کار باید با این روال عادت کنی بعضی چیزارو بعضی دکترا اهمیت میدن بعضیام ...

ممنون عزیزم ولی  من نفهمیدم تکلیفم چیه با این اعداد و ارقام تیروئید😅

عزیززززم بسلامتی ان شا الله.منم یه متن دیدم نوشته  پاچه گوسفندی بخورین.کاغذ مگ نداده بهت مرکز ت ...

قربونت عزیزم

نداده

والله فقط دو روزه دارم برلی اهل منزل غذا درست میکنم

اصلا به خودم توجه نکردم