2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هشت سلولی ا بوده  بعدموقع انتقال زده بودبلاستونیت

جنین فریز اگه انتقال دادی یعنی موقع فریز ۸ سلولی بوده از فریز درآوردن دو روزی مونده بلاست شده بعد انتقال دادن درسته؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
میکرو هم اینجوره یعنی هماتوم میگیره ادم؟؟

عزیزم منظور دوستان از میکرو و آی وی اف عملا یکیه چون الان اکثرا میکرو میکنن.... 

اما چون آی وی اف شناخته شده تره اسمش میگن آی وی اف.... 

هر دو عملا یکین با یه کوچولو فرق تو مرحله لقاح.... 

نه عزیزم همه هماتوم ندارن.... 

ممکنه کسی طبیعی هم باردار بشه و هماتوم داشته باشه، قرار نیست حتما با میکرو هماتوم داشته باشیم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ن خداروشکر شدید ن گاهی لکه قهوه ای با حجم زیاد  اندازش زده قطر ۵ میلی با طول ۲۷ میلی  بز ...

نه عزیزم انقدرام بزرگ نیست مال منم یه چیزی تو این مایه ها بود البته پهن تر برا من اگه اشتباه نکنم 11*21 بود فکر کنم.... 

عزیزی دوستم من چت نمیکنم ولی بدون استثنا همه پیامها رو میخونم  گاهی بی حوصلم دوست ندارم بچه ه ...

عزیزم لطفا دستکاری نکن برا پریود شدن.... 

دمنوش اینا نخور خونریزی پریودیت زیاد میشه و ضخامت پایین میاد.... 

تو سیکل اصلا سرخود از اینکارا نکنین.... 

این روش چطوری هست؟؟اطلاعات داری دربارش؟؟

من توی یک پیج دیدم و همه نتیجه گرفته بودن 

توی اصفهان یه خانم دکتریه که قبلا هم عضو رویان تهران بوده

میخوای پیجشو برات بفرستم سوالاتو بپرس ازش

اگر بخوای تو شهر خودتم کسی رو اگر بشناسه معرفی میکنه 

خانمای گل من امروز روز ۷ سیکل هستم و پزشکم گفته سه شنبه دوباره سونو می کنه و احتمالا پنج شنبه پانکچر شم یعنی روز ۱۱ سیکل .روز ۱۱ خیلی زود نیست؟ و اینکه من مشکل ذخیره ندارم ولی نمی دونم چرا تعداد تخمکام کم شده. یادم رفت بپرسم قبل پانکچر نزدیکی باید باشه یا نه؟ و این چند روز چه چیزایی رو رعایت کنم خوبه؟

ممنون میشم اگه اطلاع دارید جواب بدید🌺

پریود نمیشی که اشکال ندارع براتخمکشی وانتقال چند سالته،  اورکولوتراپی اصفهان دارن من رفتم دوسه ...

من ۳۴ سالمه

ولی از بس پریود نشدن اذیتم میکنه دوست دارم درمانش کنم اساسی

خوب نتیجه گرفتی؟؟با همین خانم دکتر خنده رویه؟؟؟فامیلیش یادم نیس

رفع زردی ربطی به تغذیه با شیر مادر یا شیر خشک نداره. زردی مربوط به کار نکردن کبد هست. خیلی از نوزادا ...

دقیقا همینه.... 

دو ساعت فاصله رو برا تین میگن که دچار رفلاکس نشن.... 

من برا هر دو تا وروجکم این قانون دو ساعت رو رعایت میکردم.... 

البته خوب بچه های من زردی نداشتن.... 

اما کلا دو ساعت یه بار کامل شیر بدی و سیر شد دیگه سینه تو دهنش نباشه ریسک رفلاکسم پایین میاد.... 

نه عزیزم انقدرام بزرگ نیست مال منم یه چیزی تو این مایه ها بود البته پهن تر برا من اگه اشتباه نکنم 11 ...

باشه ممنون عزیزم 

ان شاالله تا سونو انومالی رفع شده باشه 

آخه شنیدم تا بیست هفته خوب نشه خطرناکه