2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست

بچهها رحم اجاره چجوریه.  مثلاپول و بعد زایمان میدن؟  شناسنامه زدنش چجوریه؟ قیمت تهران چنده 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴 السلام علیک یا اباعبدالله السلام علیک و رحمه الله و برکاته 🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴 ...

بی نهایت ممنونم.ان شاالله حاجت رواباشین

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥سلام عزيزان لطفا هركه ميدونه جواب بده

من سيكلم نچرال بود و انتقالم منفي شد

حالا بنظرتون ميتونه بخاطر اينكه استراديول نخوردم منفي شده باشه؟؟؟استراديول فقط برا ضخامت رحم هست؟؟؟

بعد به دكترم گفتم واسه خراش اندومتريور با هيستروسكوپي گفت رد شده اين كار انتقال مثبت يا منفي نميكنه 

عزیزم گل دخترمون زردی داره؟ من فک میکردم فقط چند روز اول ممکنه زردی بگیرن 

بدو تولد داشت ۲۴ ساعت بستری شد ۸ ونیم بود.

بعد مرخص شد آوردیم خونه حدود ۲۰ روز بعد دیدیم زردی اش نمیره آزمایش دادیم‌عدد ۱۲ بود.۴۸ ساعت شیر خشک دادم

دوباره آزمایش دادیم شد ۷ که دکترش گفت دیگه خوبه

شادی صدام کنید

بچه ها یسوالی ذهنمو درگیر کرده ممنون میشم راهنماییم کنین

آنتی تی پی او  من ۵۶۴بود و تیروییدم ۳.۶۴دکتر مرکز گفت چون زیر دو و نیم نیست باید دارو بخوری برام لووتروکسین نوشته دوز نیم یه روز درمیون. من دوز یک یاهمون صد خریدم گفتن نیست توبازارنصفشو میخورم..این از این

تازه اول اونی که تومرکز دارومینویسه چیزی نگفت اصلا

دارو تقویتی همسرمو نوشت برام گفت برو گفتم تیروئیدم جی گفت دارو لازم نیست گفتم بابا پزشک گفته باید دارو بنویسین که رفت با متخصص زنان مشورت کرد و نوشت.اگ نمیگفتم نمینوشتن🙄

حالا یه کاربر میگ من همه چیزم نرمال بوده فقط تی پی او سیصد و خورده ای بوده و عامل اصلی سقطم همینه.تازه سرم تهیه کرده آزاد حدود بیست و سه ملیون بعد مثبت شدن زده ولی میگفت دیر بوده قبل انتقال باید میزدم ولی مرکز چون سقط نداشتم ننوشتن برام و خووش آزاد تهیه کرده 

من نگرانم میگم برامنم خیلی بالاست تیروئیدم .شوهرم میگ ببین اگ این باعث بشه که سقط بشی و بعد سقط بخوان سرم بدن اصلا نرو دنبالش بیخیال شو.

بچه ها من ج آزمایشم که گرفتم رفتم‌پذیرش نوبت بگیرم اتفاقی دکتر زنان رد میشد که ازمایشو نشون دادم گفت تیروئید بالای دو و نیم باشه باید دارو بخوری.منم وقتی با متخصص زنان دیگ همون مرکز نوبت ویزیت داشتم ازبس خودم یاد اوری کردم گفت باید دارو بخوری.درتعجبم اگ نمیگفتم چی؟!!

این آنتی تی پی او خیلی مهمه؟چرا پس از مشاوره ژنتیک پرسیدم گفت چیز خاصی نیست و معمولا از آزمایش هایی هست که میگن دوباده آزمایش بده .بااسترس و این مسائل میره بالا

بدو تولد داشت ۲۴ ساعت بستری شد ۸ ونیم بود. بعد مرخص شد آوردیم خونه حدود ۲۰ روز بعد دیدیم زردی اش نم ...

خداروشکر، پسر من هم دکتر می گفت توفیق اجباریه، براش نور آبی رو روشن میکردن ، زردی خیلی کمی داشت

🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴 السلام علیک یا اباعبدالله السلام علیک و رحمه الله و برکاته 🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴 ...

سلام .یک دنیا ممنونم مهتاب جون .ان شاالله ثواب این دعا ها برگرده به خودتون و زندگیتون .ان شاالله حاجت روایی خودتون عزیز دلم 😍😍🤲🤲

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
@نیکاد ‍ سلام دوستم در چه حالی؟؟انشااله اوضاع روحیت بهتره به لطف خدا؟؟ @رادیس۱۲   سلام دوست ...

سلام هورا جان .خیلی خیلی ممتونم که به یادم بودین و جویای کارهام ..بله عزیزم منم رویان هستم نه هنوز فرصت تکردم برم و سیکل انتقال رو شروع کنم هرسری یه کاری پیش میاد و هی سیکلم رو عقب میندازه نمیدونم دقیقا کی بشه احتمالا آبان ماه یا آدر ماه بشه تا ان زمان امکان انتقال ندارم 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

خانمای عزیز هرکی میدونه ج سوال منو بده فکرم مشغوله.

اخه اون خانم آنتی تی پی او سیصد بوده گفت لووتروکسین دوزصد ۵روز بخوره و دوز ۵۰رو ۴روز بخوره ولی برامن نشف قرص یه روز درمیون تازه ۵۶۴بود برامن

خانمای عزیز هرکی میدونه ج سوال منو بده فکرم مشغوله. اخه اون خانم آنتی تی پی او سیصد بوده گفت لووترو ...

عزیرم من تی پی او ندادم ولی تی اس اچ من 3.4 بود که دکتر گفت لازم نیست دارو بخوری و انتقالم هم مثبت شد 

💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥سلام عزيزان لطفا هركه ميدونه جواب بده من سيكلم نچرال بود و انتق ...

عزیزم تو سیکل نچرال معمولا استرادیول نمیدن و دلیل منفی شدنتونم استرادیول نیست چون تو سیکل شما زخامت با استرادیول بالا نمیره 

بله استرادیول برایه زخامته

والله من دوبار هیسترو کردم یه بارش مثبت شدم بار دوم هیسترو با خراشم کردم منفی شدم و واقعا نمیدونم اثر هیسترو بوده یا نه ولی خوبیش به اینه پولیپی چیزی باشه برمیدارن که خودش باعث منفی شدنه