2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047256 بازدید | 684583 پست
من فردا ساعت سونو ۹انتی داشتم 😭😭😭 خدایا شکرت شاید کرم لطف تو نبود خودم هم نبودم الان شاید این ب ...

😭😭😭😭

من هیچی نمیتونم بگم ولی اگه پیشت بودم بغلت میکردم یه دل سیر گریه میکردم برای تو دوستامو خودم 

میگذره همه این روزا 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام عزیزم ممنونم.الهی همیشه زندگی به کامت باشه 🤲😘

اترین جون خدا خودش به شما و هپی و بهار صبر و تحمل بده و به زودی دلتون رو با بچه های سالم شاد کنه. واقعا سقط دردش روحیش بیشتر از ناباروری هست😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عه چه خوب پس عین همیم 18 دوره که رفتی سونو دکتر گفت فقط ساک هست یا جنین و کیسه زرده هم دید؟ راستی عل ...

تو گزارش فقط زد ۲ تا جنین داخل رحم. حالت تهوع البته نه هر روز. سینه‌هام حساسه و سنگین. از حس گشنگی تا قش گشنگی ۵ دقیقه طول نمی‌کشه 😅امروزم سردرد شدید دارم البته برا گریه‌زاری دیروزه فکرکنم. شما علایمت چیه؟

تو گزارش فقط زد ۲ تا جنین داخل رحم. حالت تهوع البته نه هر روز. سینه‌هام حساسه و سنگین. از حس گشنگی ت ...

منم بعضی وقتا حالت تهوع دارم بیشتر شبا میاد سینه درد زیاد داشتم که چند روز کمتر شده آره منم گشنگی دارم زود ضعف میکنم زیاد علائم آنچنانی ندارم اوایل لکه بینی داشتم که الان قطع شده من یادم رفت از دکتر بپرسم جنین داخل ساک هست یا نه فقط گفت دوتا ساک هست

من فعلا درگیر سنگ صفرا هستم فعلا هیچی

اوه این از کجا اومد

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
عزیزم برای مشکل همسرتون رفتین نتیحه گرفتین ؟؟

نه داروهای اونو نخورد بعد ما قرار بودبریم ایوی اف

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
من فردا ساعت سونو ۹انتی داشتم 😭😭😭 خدایا شکرت شاید کرم لطف تو نبود خودم هم نبودم الان شاید این ب ...

عزیز من کنارت بودم آترین یه دنیا بغلت میکردم گریه میکردی آروم میشدی 🥺🫂🫂🫂یکم بخودت و روحت زمان بده زمان شاید حلال غمهات بشه

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
اوه این از کجا اومد

نمی‌دونم آنا جون فقط می‌دونم کاش بکشم این مشکل و کاش بتونم دوووم بیارم خدا نگاهم کنه

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
حرکت اسپرماش ضعیفه البته از ازدواج ثابقش یه پسر داره اما الان ۲ سال و نیم اقدامییم باردار نشدم خودم ...

ازمایشگاه ناباروری دقیقتر عکس ازمایش رویانشو بزار اینجا ازمایش هورمون چیه منظورت تیرویده

شما چه پیگیری هایی کردید؟؟کسایی که مشکل مورفولوژی دارن ازمایش دی اف ای مینویسن شما دادی مشکل نداشت؟؟

دی اف ای شوهر منم مشکل داشت.  یه دوره امپول میزنه خوب میشه 

من سر سقط اولم قشنگ حالت تهوع و علایم هم داشتم که وقتی رفتم سونو توی ۱۱ هفته جنین ۷ هفته سقط شده بود ...

دیگه جنین نداری سارا سقط دومت چجوری بود شوهرت ازو بود؟ 

بچه ها چیز عجیبی که تو بیمارستان دیدم خانمی بود که بچه اولش سه ساله بود که ای وی اف بود حدود یکسال پ ...

شوهرش مرده بود دیگه بچه چرامیخاست