2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047270 بازدید | 684585 پست
من چون اصلا ویار وتهوع نداشتم متوجه نشدم فقط یه شب لکه بینی داشتم که شیافم وهر8ساعت کرد بعدش رفتم سو ...

اها عزیزم عب نداره ایشالله زودی زود مامان میشی. من همش این ترس دارم 

من چون اصلا ویار وتهوع نداشتم متوجه نشدم فقط یه شب لکه بینی داشتم که شیافم وهر8ساعت کرد بعدش رفتم سو ...

اون دوستون بنده خدا بازم جنین داره؟چند سالشه  

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه متاسفانه جنین نداره. 35 سالشه عزیزم

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

بچه ها رفتم عکس رنگی.گفت خیلی ترشح داری گفتم دارم دارو استفاده میکنم.گفت احتمالا بخاطر دارو التهابم داری خونریزی هم داشتم  خلاصه کلی تر و تمیز کرد تا بتونه عکس بندازه .گفتم میخام زود برم خونه گفت مسولیت باخودت چون باید اینجا بشینی دیگ یه ربع نشستم خونریزیمو چک کرد اومدم.بنظرم درد وسایلی که فرومیکنن تو رحم از درد اون‌مایه بیشتره.یکی از لوله هام بسته بود خداروشکر باز شد.خیلی سخت بود😔

آره دقیقن منم ۲۵ ام انتقال دادم. سونوی اولم ۱۸ دوره‌ام بود

عه چه خوب پس عین همیم 18 دوره که رفتی سونو دکتر گفت فقط ساک هست یا جنین و کیسه زرده هم دید؟ راستی علائم چیا داری؟

عزیزم الهی مشکلشون حل بشه ، خیر دو عالم رو ببینی🌹  ده بار میخونم فاطمه جان

قربووون محبتت عزیزم😘😘❤️ الهی هزاران برابر برگرده خیرش ب زندگیت❤️❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بچه ها رفتم عکس رنگی.گفت خیلی ترشح داری گفتم دارم دارو استفاده میکنم.گفت احتمالا بخاطر دارو التهابم ...

مسکن میخوردی قبلش گلم لولت بسته بوده بیشتر درد کشیدی   

تو چکارکردی عزیزم کارت کجا رسید 

من فعلا درگیر سنگ صفرا هستم فعلا هیچی

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏