2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047259 بازدید | 684584 پست

بچه ها چیز عجیبی که تو بیمارستان دیدم خانمی بود که بچه اولش سه ساله بود که ای وی اف بود حدود یکسال پیش شوهرش تو تصادف از دست داده بود واین خانم رفته بود انتقال داده بود الان برای سر کلاژ آمده بود..

آیا برای زایمان ومشکلی نخواهد داشت.برای ترخیص من کپی شناسنامه هر دوتا مون و اصل شناسنامه صندوق خواست.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من فردا ساعت سونو ۹انتی داشتم 😭😭😭 خدایا شکرت شاید کرم لطف تو نبود خودم هم نبودم الان شاید این ب ...

بمیرم برای حال دلت

بگم گریه کن زاری کن که دیگه جونی واست نمونده مگه ادم چقدر تاب غصه داره.

بگم آروم باش مگه این غم حالا حالاها تموم شدنیه که بشه یکشبه همه چیز رو فراموش کرد😭

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
کدومش قابل اعتماده؟؟ولله من فکر میکنم مراکز ناباروری عمدا پایین نشون میدن تا بکشونن به کاشت و دریافت ...

نمیدونم ولی فک می کنم ازمایشگاه مراکز درمان ناباروری مجهز تر باشن. ولی دقیقش رو نمیدونم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ممنونم مهتاب جونم فدات خواهر قشنگم فعلآ خوب نیستم ودوست ندارم تاپیک تحت انرژی منفی قرار بدم قربون دل ...

گلوله نمی‌دانست ،

تفنگ نمیدانست،

شکارچی نمیدانست!

پرنده داشت برای جوجه هایش غذا میبرد...!

خدا که می‌دانست ...! 

نمیدانست...؟

درسته تجربه نکردم غمی که تو وجودته ولی از ته ته قلبم درکت میکنم

اما حرفی برای گفتن ندارم...

میگن داغ فرزند بزرگترین غم دنیاست

اما تو محکومی به ادامه ی زندگی

پس قوی بلند شو ادامه بده به شادی های باقی مونده...

میدونم هیچوقت فراموش نمیشه و همیشه کنج قلبت ترک این فقدان هست

خدا خیلی چیزارو به هممون بدهکاره شاید کفر باشه ولی عین واقعیته

گاهی با خودم میگم اصلا خدایی هست؟ پس کو چرا خدایی نمیکنه

اما خیلی زود پشیمون میشم میگم غلط کردم خودت برام بخواه 

نمیدونم چرا زندگی تاوان خنده های از ته قلبمون رو ازمون میگیره

عمر خنده ها و شادی هامون کوتاس.‌.‌..

از عماق وجودم میفهممت 🫂 عزیز دلم

امیدوارم التیام پیدا کنی مهربونم 🙂🫀

تو قلبم جا داری ♥️ 

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

قربونت عزیزم ممنونم از دلداری دادنت ♥️ تنها حرفی که راضیم میکنه همینه که شاید بانقص بدنیا میامدن&nb ...

عزبزم اقوام همسرم به تازگی زایمان کرده یه مدت نینیش تو دستگاه بود

الان شاید نزدیک یک ماه باشه...

امشب عکسشو دیدم برای اولین بار شوکه شدم!! 

چهرش یه طوری بود دور از جونش انگار یه مشکلی داره

اینجور بچه ها بودنشون هم برای مادر عذابه هم خود بچه

انشالله همگی بارداری سالمی رو تجربه کنید و نینی های سالم و خوشکل به دنیا بیارید

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

اخه من شنیدم اگه مورو مشکل داشته باشه شانس انتقال هم خیلی پایین میاد واسه همین دی اف ای رو قبل از هر ...

والله دکتر مردان مام خیلی با دقته من تو ابن سینا اصلا دکتر بهمونم نگفت مشکل داره دارو هم نمیداد خودم سرخود گرفتم دادم  خودم اتفاقی رفتم ازمایشو کتبی دیدم فهمیدم مشکل داره  اصلا هم دی اف ای ننوشت بعد دکتر مردان مام براش نوشت بهونه اورد نشد که بدیم و نداد اما اگه این اخرین جنینامم نگیره میدم حتما انشالله بهترین نتیجرو بگیری پیشه کدوم دکتر رفتی ؟

💞💞💞لطفا برای حاجت دل دوستان مون یک صلوات بفرستید💞💞💞 **لیست سوره یس هدیه به امیرالمومنین علی ...

مرسی قشنگم انشالله خدا برکت کثیر بهت ببخشه 🧿🫂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ممنونم مهتاب جونم فدات خواهر قشنگم فعلآ خوب نیستم ودوست ندارم تاپیک تحت انرژی منفی قرار بدم قربون دل ...

سلام آترین قشنگم خوبی عزیزم این حال و احوال تو رو همه مون تجربه کردیم طبیعیه خو آدم از دوستش شکایت نکنه از کی بکنه خدا بهترین دوسته 

شده گفتم من خودم باهات قهرم شده نازشو کشیدم شده یه مدت اصلا باهاش حرف نزدم اما اون میگه حواسم بهت هست

همه مون یه جوری شوکه شدیم

تو اینجوری هپی و بهار اونجوری همه یه جوری 

خوده من درست دو شب قبل از شروع سیکل انتقالم متوجه سنگ صفرا شدم بعد از دویدن دنبال وام برای هیسترو و هیسترو کردن و کنسل شدن انتقال بخاطر سنگ الان قسط‌های وامم برام مونده و اینهمه بلاتکلیفی بماند چقد حرف شنیدم 

خدا عشقش کشیده اینجوری دوستمون داشته باشه 

اما خدا ما صبر ایوب نداریم ن صبر محمد ن صبر حضرت زکریا رو ما بنده ساده ای هستیم 

من خودم خیلی گناهکارم ن نمازم درسته ن روزه ام 

شده غیب کردم شده ناراحت کردم کسیو از من چه امتحانی میکشی از کسی امتحان میگیرن که بنده خاص تو باشه ن من رو سیاه 

دیدی آترین مهم اینه خدا یه طور دیگه هر کیو دوست داره 

تو و من چه میدونیم فرداها و پس فرداها چه اتفاقی برامون قراره پیش بیاد خدا ،خدای سال دیگه هم هست 

از خدا میخوام دلتو آروم کنه و به زودی معجزه شو با تموم وجودت حس کنی 

عزیزم منم گاها میرم از تاپیک که حرفای منفی نزنم اما بعد باز میام چون تنهام چون جایی رو ندارم دق و دلامو اونجا بگم 

انشاالله دلت آروم بشه عزیزم 🙏🙏🙏🫂

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
قربونت بشم حق با شماست خدا شاهدا شوعرم هم مثل شما حرف میزنه میگه خانم حوصله داری؟ول بچه کن خودمو خود ...

قربونت  عزیزم

تمام حرف های همسرتون و خواهرتون درسته 

وقتی یه چیزی رو نداری حریص میشی 

تلاش کن برای رسیدن بهش ولی اول زندگی کن

سلام الهه جونم خوبی دختر قشنگمون خوبع؟ فکر نمیکردم بیام تاپیک اینقد اروم میشم. واقعاً کنار شما بود ...

ممنونم عزیز دلم خدارو شکر   عزیزم شما خیلی بیشتر از این ها انرژی مثبت و آرامش به ما هدیه دادی انشاله روز به روز حالت بهتر میشه