2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047256 بازدید | 684583 پست
بچه ها یکی از دوستام که بارداره و عین خودمون کلی سختی کشیده ی مشکلی براش پیش اومده.🥺😭 از اینورم د ...

من پنج تا خودندم عزیزم. خدا مشکلشو برطرف کنه و به سلامتی زایمان کنه انشاالله‌.خودتم به زودی حاجت روا بشی به حق امام حسین علیه السلام

مشکل شوهرت چیه برایه من مورفوژیش ۲

حرکت اسپرماش ضعیفه البته از ازدواج ثابقش یه پسر داره اما الان ۲ سال و نیم اقدامییم باردار نشدم خودم ازمایش و سونو و عکس رنگیم خوب بودن الان نمیدونم چرا اینجور شده ۴ بار ازمایش داد که یکیش توی رویان بود بقیش ازمایشگاه بیرون بود مورفو ۲۹    ۳۰   ۲۰    و یدونه که رویان بود ۱ درصد تعداد هم ۶۳    ۱۲    ۶     ۶   اصلا دلیل اینهمه اختلاف توی ازمایشاش رو نمیدونم مخدر و سیگار مصرف داشت که دوماهه ترک کرده انواع ویتامین یکسال دادم همه  جوره  تقویت کردم گرمی دادم اما نتیجه نداد الان اطرج براش ازمایش اسپرم و دی اف ای و  هورمون نوشته کا تا حالا هورمون نداده بود امکان داره مشکلش از مخدر   یا اختلال هورمون و یا حتی واکسن کرونایی که زده باشه؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام آترین عزیز دلم خیلی ناراحت شدم از اتفاقی که برات افتاد خدا به دلت آرامش بده و معجزشو دوباره بهت ...

خدا را شکر عزیزم که تموم شد اقلا زیاد ادیت نکرد یکروزه تموم شد. حتما سونو بقایا برو زود. قرص مترژن باید بخوری فکر کنم الان

سلام دوستان عصر بخیر. من امروز رفتم برا سونوی تشکیل قلب. یکی از جنینام ۷ هفته و ۱ روزش بود اونیکی ۶ ...

مبارکت باشه عزیزم. قلب عزیزشون ۱۲۰ سال بتپه الهی. معمولا اینجوری اختلاف هست و تا یک هفته هم پیش میاد. صمن اینکه هفته بالاتر بره درست میشه انشاالله

من پنج تا خودندم عزیزم. خدا مشکلشو برطرف کنه و به سلامتی زایمان کنه انشاالله‌.خودتم به زودی حاجت روا ...

قربووونت برم عزیزم. خیر ببینین الهی❤️❤️😘😘 ان شاالله همچنین برا شما❤️😘

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
قربونت برم عزیزم ممنون از لطفتون.  من 12 هفته وچهار روز بود که رفتم سونو گفتن تو 9 هفته رشدش م ...

شما نقش خودتو تو این امر خیر ایفا کردی عزیزم. خدا نخواست که بمونه اما کار شما محفوطه

حرکت اسپرماش ضعیفه البته از ازدواج ثابقش یه پسر داره اما الان ۲ سال و نیم اقدامییم باردار نشدم خودم ...

خیلی وقتا جواب آزمایشای بیرون با جواب مرکز درمان ناباروری فرق داره . احتمالا مال ایشونم اینجوری بوده عزیزم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بچه ها رفتم عکس رنگی.گفت خیلی ترشح داری گفتم دارم دارو استفاده میکنم.گفت احتمالا بخاطر دارو التهابم ...

عزیزم خدا را شکر به خیر گذروندی. با دوتا بچه تازه معلوم شده یک لوله بسته اس. خدای من. من همه اش ناراحت تینم بخوامددوباره شروع کنم باز بفرستتم عکس رنگی خصوصا سقط هم داشتم

بچه ها رفتم عکس رنگی.گفت خیلی ترشح داری گفتم دارم دارو استفاده میکنم.گفت احتمالا بخاطر دارو التهابم ...

ما سزارینیا صد درصد چسپندگی داریم دکترم بهم گفت منم داشتم خدارو شکر باز شده منم یکی از لولهام گرفتگی داشت من تا الان دوبار دادم 😭😭😭

حرکت اسپرماش ضعیفه البته از ازدواج ثابقش یه پسر داره اما الان ۲ سال و نیم اقدامییم باردار نشدم خودم ...

نمیدونم والله این همه تفاوت انشالله هر چه زودتر دامنت سبز بشه والله ما دی اف ای ننداده ولی شکم دارم واریکوسلم داشته باشه سنوهم نداده چون جنین دارم به زورم نمیده تا منم تکلیفم روشن بشه

خیلی وقتا جواب آزمایشای بیرون با جواب مرکز درمان ناباروری فرق داره . احتمالا مال ایشونم اینجوری بوده ...

کدومش قابل اعتماده؟؟ولله من فکر میکنم مراکز ناباروری عمدا پایین نشون میدن تا بکشونن به کاشت و دریافت هزینه