2777
2789

در کل زن بدی نیست اما زورگو هست و تذکر میده و خیلی می‌خواد بزرگی کنه هر بار دعوتش می‌کنم میکه باید جاری تو هم دعوت کنی یه بار گفتم دوست ندارم مگه من کی میرم خونه جاریم کفت من دوست دارم میام اونا هم باشن نباشن ناراحت میشم اگر برای آدم کاری کنه جیزی درست کنه اختیار اون و میگیره دستش مثلا برام یه بار کاچی درست کرد بدون اجازه سهم خودش خواهرش و جاریم و برد  یا برام ترشی درست کرد  به جاریم داد وسیله ترشی از خودم بود  یا مهمون داشتم گفت ناهار بده برا شوهر خواهرم فردا ببره سرکار 

من این اخلاق و دوست ندارم با مامان خودم هم همینم دوست ندارم هیچ کس اختیار زندگی من و بگیره دستش  داشتم برا مامانم تعریف میکردم میگفت نگو زشته 

هنوز باردار نیستم  ولی به فکر اون ده روزم که بیاد خونمون مهمون نگه داره برام چیزی درست کنه ببره برای دیگران و این کاراش 

ببین با این آدما نباید وارد بحث بشی فقط سعی کن تا جای ممکن از کارت سردرنیاره که نتونه دخالت کنهیا مث ...

اره دقیقا همین کارا و میخوام بکنم دیگه نه ازش کمک میخوام نه بهش گوش میدم 

یه اخلاق دیگه هم داره مثلا مواد غذایی  ببری خونشون بخوای چیزی درست کنی  اگر بمونه پسش نمیده میزاره تو کابینت خودش 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه بی تربیت 

خیلی اخلاق زشتیهه واقعا😐😐منم بودم نمیتونستم کنار بیام

از مال بقیه میبخشه که خودشو شیرین کنه

راجب مهمونی هم به درک که ناراحت میشه مگه ادم هرسری باید حتما همه کل اعضای فامیلو دعوت کنه شاید شما بخای برای فرد عزیز تری اهمیت جداگانه قائل بشی این حرفا چیه

چه بی تربیت خیلی اخلاق زشتیهه واقعا😐😐منم بودم نمیتونستم کنار بیاماز مال بقیه میبخشه که خودشو شیرین ...

دقیقا فکر کنم می‌خواد خودش و شیرین کنه رفته بود اش درست کرده بود برای خواهر شوهرش سهم من و آورد گفت خودم گفتم سهم عروس مو بده من واقعا این اخلاق شو دوست ندارم عذاب وجدان داشتم فکر کردم مشکل منم

اره دقیقا همین کارا و میخوام بکنم دیگه نه ازش کمک میخوام نه بهش گوش میدم یه اخلاق دیگه هم داره مثلا ...

خو نکن دیگه

ترشی و کاچی رو بی خیال شو. هر چی هم میخوای خونه خودت درست کن

ولی حالا این که میگه جاری رو دعوت کن به نظرم خیلی نمیشه کاریش کرد. حالا دعوت کن دیگه. ولی خودت هم خونه اونا برو چرا نری؟ حالا یا با دعوت یا بی دعوت

خو نکن دیگهترشی و کاچی رو بی خیال شو. هر چی هم میخوای خونه خودت درست کنولی حالا این که میگه جاری رو ...

جاریم نمی‌دونم خسیسه یا حوصله مهمون نداره چون در برابر مهمون خیلی گارد داره ولی خونه هرکی میره راحت همه چی میخوره  ولی من خونش راحت نیستم