دوستای خوبم قربون خدا و بزرگیش
دیدید چی شد دیدید من بعد ۱۲ سال با سه بار آی وی اف و یه سقط با ۴ میلیون اسپرم خدا بهم نگاه کرد و مادر شدم اونم با یه بار اقدام و عجیب تر با جلوگیری 😭😭😭😭
خواهرا من معجزه اطرافم از دوستان چه تاپیک چه جاهای دیگه خیلی دیدمو شنیدم همیشه میگفتم خدا اینا چه خوشبختن که بنده نظر کرده خدا هستن
اما یه موقعه ای خدا بهم داد که دیگه همتون میدونید موضوع طلاق منو.
من روز عرفه از خدا طلب عفو کرد و خودمو بهش سپردم و گفتم راه رو برام راحت کن. دقیقا فردای همون روز بی بی چکم مثبت شد همون روز گفتم چه بمونه این بچه چه نمونه من معجزه خدا رو دیدم و دیگه برای طلاق اینجوری خودمو داغون نمیکنم و فقط و فقط میسپارم به خودش من ۹ ماهه دارم به هر دری میزنم اما همچنان همسرم میگه طلاق. روز عید غدیر سقط شد میخواستم اسمشو بذارم علی که نشد من مطمینم خدا میخواست بهم بگه نترس از آینده من هستم و توکل کن.
همسرم تا بهش گفتم باردارم کلی گریه کرد ولی وقتی بعدش گفتم سقط شد گریه کرد و گفت چرا پس خدا معجزشو برات نگه نداشت بهم گفت بفهم من اسپرمم پوچه و هیچ وقت نمیتونی با من
بچه ای به دنیا بیاری یا سقط میشه یا میمیره گفت اسپرمم داغونه و اینبار حرفش اینه و تا چند روز بعدش هم خیلی داغون بود و گریه میکرد و میگفت آرزوی مرگ خودشو میکنه و تنها چیزی که میخواد اینه.
منم دیگه نمیخوام با خدا بجنگم میخوام قبول کنم جدا بشم خدا خودش حواسش به من هست
دوستای گلم همتون خیلی زود مامان میشید فقط آروم باشید و فقط بسپارید به خودش و تلاش کنید
من هنوز که هنوز باورم نمیشه معجزه به این بزرگی برای من خیلییییییییییی بزرگه