2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047796 بازدید | 684626 پست
سلام نیکاد جان خودت خوبی الهی شکر درد نداشتم ولی لک زیاد شده نمیدونم مال دیشبه که درد داشتم همچنان ...

مرسی منم خوبم اشکال نداره عزیزم لک باشه اونم قهوه ایی خطری نیس نگران نباش

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😍😚 بین کجابودیم انقد روحیه ام باز میشه تو طبیعت خدا عکس : https://s8.uupload.ir/files/img_202306 ...

چقد خوبه🤩حسابی خوش بگذرون عزیزم عالیه برا من باز شد 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
ای وای چه بد🤦🏼‍♀️ از کجا فهمیدی که پوچ بودن؟ 

چون از فریز در نمیومدن 😂😃

البته از اون ۱۲ تا ۳ تا استفاده کردم 

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام عزیزم روستا شما کجاست؟

🥲 

عزیزم ۳. ۲ ساعت با خود مشهد فاصله داره

سمت تربت جام ,باخرز 😂🤪

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

ممنون ازمحبتت عزیزم.من هیچکدومو ندارم.ازمایش ذخیره تخمدان میمونه ماه بعد پس کاش همونجا که روز دوم پر ...

آره عزیزم نمی دونم چرا روز اول نمی گن به آدم همین آزمایشارو من سه چهارماهی درگیرش بودم با این که همش کار یه روز بود. فقط وقت و انرژی آدمو تلف می کنن. 🙁

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

چشم  من کلا خیلی استرسی ام شبا درد دارم همش میگم نکنه کاری شده دیشبم ک یه لرز عجیبی داشتم تو خ ...

🥲🥲🥲

ریلکس باش عزیز دلم

همون بچه وقتی بدنیا بیاد به امید خدا

خودتو عذاب میده انقد که تو استرس می‌کشی

رو جنین هم تاثیر منفی میزاره

خدایی نکرده رفلاکس میگیره ، بد خواب میشه و...

مواظب خودت و نینی باش

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چقد خوبه🤩حسابی خوش بگذرون عزیزم عالیه برا من باز شد 

🤪😚

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اها من مال خود مشهدم 😁🤗

🥲 

ماهم اصالتا اونجایی هستیم

یعنی پدربزرگ و مادربزرگم اونجا ازدواج کردن 

بعدش اومدن تهران

دیگه ماها هم تهران بدنیا اومدیم و بزرگ شدیم🤪

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🥲🥲🥲 ریلکس باش عزیز دلم همون بچه وقتی بدنیا بیاد به امید خدا خودتو عذاب میده انقد که تو استرس م ...

سعی میکنم آروم باشم ولی فکر و خیال یه لحظه میاد تو ذهنم باز خودمو جمع و جور میکنم توکل به خدا خودش داده خودشم نگهدارش باشه🤲