2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047898 بازدید | 684630 پست
مرسی عزیزم ان شاالله زودتر معدم آروم بگیره معده من از قبل هم استرسی بود الان ده روز عجیب درد می‌کنه ...

🥲🥲

اخرش شماها منو با این استرس هاتون سکته میدین🤭

قربونت برم انقد به خودت استرس وارد نکن

تمام این حالت ها طبیعیه 

گوگل هم چرت و پرت خیلی میگه ، گوگل چیه

میخوای الان من یه مقاله جدید تو گوگل ثبت کنم؟؟

فکر کردی کاری داره؟

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقدر جالب منم روز ۱۵سیکلم اندومتریوز سمت چپ دارم  اینماهم برای بار دومه ک میرم برای تخمک کشی ...

عزیزم چه تفاهمی منم امروز آزمایش دادم گفت 1 دونه و نصفی جنینات باکیفیته پنج شنبه هم تخمک کشی دارم امشبم 2 تا hcg و دو تا دکاپپتیل زیر جلدی 1% زدم فردا هم گفته 2 تا شیاف ایندومتاسین 12 ساعت یه بار بزارم پنجشنبه هم که تخمک کشیم امشبم آمپول hcg رو دکتر گفته بود 8 و نیم بزنم منم ساعت 9 زدم آخه بدبختی بیمارستان که رفتم دکاپپتیل رو نمیزد مجبور شدم برم یه بیمارستان دیگه که نیم ساعت تاخیر داشتم 

و خدایی که اسپانسر تمام آرزوهاست 
😁😁 بله درسته من همزمان هم آزمایشم برای سومین بار منفی شد  و همون روز مادربزرگم آسمونی شد🕊️ ...

آخی عزیزم چه سخت،خدا رحمتشون کنه،من دی ماه که انتقال دادم یادمه دوران انتقالو باهم بودیم،منم منفی شدم،دیگه جنینم نداشتم برای همین دوباره دارم پانکچر میکنم ولی فولیکولام زیاد رشد خوبی ندارن چون کیست آندومتریوزم دارم،خیلی سخته منفی شدن دیگه چه برسه که با همچین اتفاق تلخیم همزمان بشه،انشاالله خدا خودش کمکمون کنه هممون طعم مادر شدنو هرچه سریعتر بچشیم💚 

مشکلش چیه شوهرت واریکوسلشو عمل میکنه ؟ : /discussion/topic/164194/%d8%a8%d8%a7%d8%b1%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c-%d8%a8%d8%a7-%d9%85%db%8c%da%a9%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%ac%da%a9%d8%b4%d9%86-icsi-%d8%b3%d8%a7%d9%84-94?postId=296780184

اسپرمش تعدادی ۳۰ملیون

مورفو۲درصد

واریکوسل داره

قبلا عمل کرده الان عود کرده

ما ۴ساله منتظریم

عزیزمی که آره اینقد اعصابمون ضعیف شده تحملمون هم کم ممنون از دعای قشنگت قشنگم خدا نگهدار هر دوتون با ...

فداتبشم عزیزدلم ممنون🙏🙏🙏🙏😍😍😍😍

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
آخی عزیزم چه سخت،خدا رحمتشون کنه،من دی ماه که انتقال دادم یادمه دوران انتقالو باهم بودیم،منم منفی شد ...

😘😘😘

منم مجدد باید پانچر بشم

من ۱۲ تا جنین برام تشکیل شد ولی خب همش پوچ بود😂

ممنون عزیزم ♥️

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

گلم مشکلت چی بود؟چرامی گفت رحم اجاره ای؟

چون انتقالام منفی میشد و بدنم از خودش هیچ هورمونیو تامین نمیکرد ممکن بود دارو روی بدنم جواب نده به خاطره همین جنین هایی که برام انتقال میداد نمیگرفتن

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
😁😁😁 دختر خدا حفظتون کنه برای هم 😍😘 خندم گرفت شرمنده انقد سطح هورمون هات زیاد شده که زود نارا ...

آره خودمم الان خوندم خندم گرفت😅

ممنون عزیزم خداروشکر که نتیجه دیدین بله کاملا با حرفاتون موافقم خداروشکر که نتیجه دیدین وانشالا خدا ...

مممنونم عزیزدلم، محتاجم به دعاهاتون، 

انشااله به زودی نتیجه حتما نتیجه میگیرین 😍😍 

فقط با امید ادامه بدین 😍🌿🌱