2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684630 پست
سلام بچه ها خوبین  یه سوال برای ساک حاملگی کی رفتین سونو  آیا سونوی واژینال شدین یا شکمی ...

سلام من واژینال ۶هفته رفتم قلبم داشت منتهی مشکوک بود ۷هفته و ۳روز شکمی رفتم خدارو شکر قلبشم قشنگ مشخص بود 

سلام من واژینال ۶هفته رفتم قلبم داشت منتهی مشکوک بود ۷هفته و ۳روز شکمی رفتم خدارو شکر قلبشم قشنگ مشخ ...

خدارو شکر عزیزم 

البته دکترم به من گفت ده روز بعد از مثبت شدن جواب بروسونوی شکمی 

من صبر میکنم میزارم چهارده روز بگذره برم ان شاءالله که همه چی خوب پیش بره 

ممنونم عزیزم جواب دادی 

خدا حفظ کنه کوچولوتو

یا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتهلکنی ❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها خوبین  یه سوال برای ساک حاملگی کی رفتین سونو  آیا سونوی واژینال شدین یا شکمی ...

من روز ۱۶ رفتم آزمایش بتا هفته بعدش سونو واژینال شدم ۴ هفته بود هم ساک بود هم قلب ۶ هفته رفتم سونو شکمی صدای قلبشو شنیدم 

رعناجان شما موقع خواب برای پهلو به پهلو شدن مینشستی جا به جا میشدی و دوباره میخوابیدی؟ من همون جوری ...

خوبی عزیزم  نی نی ها خوبن ؟ شماهم احساس سنگینی مثانه میکنین من بیشتر شبا همش حس میکنم مثانم سنگین شده هی میرم سرویس 

من روز ۱۶ رفتم آزمایش بتا هفته بعدش سونو واژینال شدم ۴ هفته بود هم ساک بود هم قلب ۶ هفته رفتم سونو ش ...

یعنی منم الان برم شکمی صدا قلبش شنیده میشه  

سونو شکمی همینکه مثانه پر باید باشه سخته حالت تهوع میاره

سلام مهتاب عزیزم یکم بخودم حق میدم ۱۳سال دوندگی کردم زندگی نکردم گاها میگم این آخرین باره نشد میرم د ...

فاطمه جون با خوندن پیامت اشکم در امد، واقعا درکت میکنم. از ته قلبم دعا میکنم خدا طوری با بچه های سالم و صالح غافلگیرت کنه که این روزها و غصه ها کلا فراموشت بشه.

من روز ۱۶ رفتم آزمایش بتا هفته بعدش سونو واژینال شدم ۴ هفته بود هم ساک بود هم قلب ۶ هفته رفتم سونو ش ...

مممنونم عزیزم الهی خدا حافظش باشه 

یا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتهلکنی ❤
ن نشنیدم  سونو شکمی باید بری اونم بالای هشت هفته فک کنم ک صدا قلب رو بشنوی

وا دختر پس اون روز عصر رفتی چی. گفتی شش هفته و چهار روز 

گفتی شنیدم. اول رفتی سونو که بتا چهار هزار بود گفت ساک بارداری دیده نمیشه. دوباره چند روز پیش عصر رفتی سونو مگه نه 

سلام مهتاب عزیزم یکم بخودم حق میدم ۱۳سال دوندگی کردم زندگی نکردم گاها میگم این آخرین باره نشد میرم د ...

چ حرفیه میزنی دختر آخه😡 ما دلمون به همین حرف زدنامون خوشه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱