2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048007 بازدید | 684638 پست

دخترا بخاطر غرغرام بخاطر گریه هام بخاطر عصبانیتام منو حلال کنین اگه کسی و آزردم یا کسی و بد راهنمایی کردم یا دل کسی و آزردم حلال کنین اگه کسی هم ناامید کردم حلال کنین 

با تشکر از همه تون انشاالله تک تک تون به آرزوهای قشنگتون برسین میبوسمتون شبتون خدایی فعلا خوشگلای من 🫂😘🙏🌹

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
تو که عزیزمی گوشه کنارای کلینیک نشستم گریه کردم اصلا مثل اینکه اشکام مسابقه داده بودن  یکم خست ...

عزیزدلم هممون این روزا رو به وفور دیدیم ما کم میاریم خسته میشیم ولی دست نمیکشیم خدایا خودت کمککن انتظارمون به آخر برسه خدایا خیلی درمونده ایم تموم کن این انتظارو !من تو زندگیمم مشکلاتی دارم که از اونورم انرژیم کم میشه ولی باز توکلم به خداس

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم برای تشکیل پرونده میخوایین؟؟

ممنون میشم راهنماییم کنین گیج شدم بخدا.خیلی بد برخوردن جرات نمیکنه ادم سوال بپرسه.دفعه قبل رفتم سونو شدم بعد گفتن باید بری مشاوره دقزقا بیشتر از دوساعت معطل یه مشاوره ده دقیقه ای کردن مارو

اره جلسه اول فقط سونو کردن جلسه دوم گفتن تشکیل پرونده بیایی

عزیزم با روال برو جلو اونا طبق برنامه میرن باز دوستان اومدن بهتون راهنمایی میدن جونم شرمنده مثلا برای من آزمایش ایمنی و انعقادی نوشتن چون سابقه انتقال منفی داشتم و برای همسرم فقط آزمایش اسپرم مونده به سابقه تون 

موفق باشی عزیز دلم 😘😘

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
اها فک کردم شمالی.اره اینطرفا بسیار سرسبز.کجا میشینین بیایین اینجا درخدمتم قدمتون روچشم

عزیز دلی لطفت کم نشه مهربونم

ما خیلی زیادیم🤪😂 با یه خانواده پر جمعیت اومدیم

خانم و اقا ۶ تا بچه دارن 😍 ۴ تا دختر دوتا پسر

۳ تا داماد و یه نوه

حالا خانومه ۴۲ سالشه 😍😃

دختر بزرگش ۳ سال اینا ازم کوچیکتره من ۲۴ سالمه

همسرم و مادرشوهرم و خواهرشومم هست😁

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

دخترا بخاطر غرغرام بخاطر گریه هام بخاطر عصبانیتام منو حلال کنین اگه کسی و آزردم یا کسی و بد راهنمایی ...

عشقم ما که به غیر این تاپیک جای دیگه ای که نمیتونیم حرف بزنیم

حداقل اینجارو از خودت محروم نکن🫀😚

مواظب خودت و خوبی هات باش ♥️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

جانم عزیزم روزای سختی رو گذروندی حالا بهتر میشی شکسته تم قشنگه😘

😚😚😚😚

میبوسمت قشنگم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام مهتاب عزیزم یکم بخودم حق میدم ۱۳سال دوندگی کردم زندگی نکردم گاها میگم این آخرین باره نشد میرم د ...

واقعا هیچ کلامی نمیتونه سختی هایی که کشیدی رو کم جلوه بده 

حق داری عزیزم

خدا به دلت شکسته ت نگاه کنه و این بار دست و دامنت پر بشه ازفرشته های قشنگ

این تاپیک خونه همه مونه 

هروقت دلت خواست پیام بذار

اینجا همدرد زیاده 

مطمئنم همدیگه رو بهتر از هر غریبه ای درک میکنیم

به امید روزی که خیلی زود از راه برسه و دلت شاد بشه

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
ماشاله ولی اینجوری خوش میگذره

😁😁😁

خیلی باحالن

ولی درکل ما مشهدی ها ( روستای ما ) رسم مزخرفی داریم که زود ازدواج میکنیم ، هنوز بچگی نکردیم باید شوهر داری کنیم

امروز شنیدم تو روستامون دختر کلاس پنجمی رو عقد رسمی یه پسر کردن🥺 روانم بهم ریخت

اخه اون دختر چه میفهمه از شوهر

منم مجبور بودم ( از نظر خودم ) وگرنه زود ازدواج نمیکردم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم با روال برو جلو اونا طبق برنامه میرن باز دوستان اومدن بهتون راهنمایی میدن جونم شرمنده مثلا برا ...

سابقه ای ندارم تازه رفتم دنبالش.گفتم مدارک پزشکی هرچی داری بیا من که هیچی ندارم

😁😁😁 خیلی باحالن ولی درکل ما مشهدی ها ( روستای ما ) رسم مزخرفی داریم که زود ازدواج میکنیم ، ه ...

اره خیلی بد زود شوهر میدن.سمت ماهم اینجوریه کم و بیش.دختر که هیکل داشته باشه دیگ به سن نگاه نمیکنن