2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048007 بازدید | 684638 پست
آره من دوبار منفی شدم ، نه از همون اوایل که درمانمو شروع کردم دکتر بهم گفته بود شما فقط باید از طریق ...

عزیزم چرا بهتون گفته بودن رحم اجاره ای؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم چرا بهتون گفته بودن رحم اجاره ای؟

چون انتقالام منفی شدن و خیلی به سختی ازم تخمک گرفتن روزی پنج ، شش تا آمپول میزدم تا موقع تخمک کشی به ۶۰ تا میرسیدن دکتر میگفت چون بدنم اصلا هیچ هورمونیو خودش تامین نمیکنه انتقالم بدم منفی میشه 

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
خواهش میکنم عزیزم اکثر افراد وقتی سه ماه تمام بشه خوب میشن ولی یه سری هم تا روز زایمان گلاب به روتو ...

خداروشکر یه چند وقتیه کمتر شده فقط بعضی روزا شدتش زیاد

الان دارم غذاهامو سرد میخورم اگه بو غذا تو خونه نباشه اونقد اذیت نمیشم قبلا همش معدم خالی بود بهداشت بهم گفت نزار معدت خالی بمونه که تهوعت بیشتر میشه ، شده به زور یه چیزی میخورم ولی اکثر اوقات غذاهای سرد قابل تحملتره 

حس بویایم هم به شدت زیاد شده که شوهرمو آسی کردم دم به دقیقه میگم بو میاد اینو بشور اونجا رو تمیز کن وقتی چای میخوره بو میاد وقتی کنارم بو میاد احساس میکنم از خودمم همش بو میاد اصلا یه وضعی😄

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
حضوری عزیز دلم،دلت پاکه از ته دلت برام دعا کن،من هیچ وقت طعم مادر داشتن  رو نچشیدم،یا زهرا امرو ...

انشاءلله اون روزم میرسه 🤲🤲

سلام باران خوشگلم ممنونم بابت وقتی که گذاشتی تقریباً از همه ی شرایطت جز سفت شدن جفت خبر دارم الهی ش ... : /discussion/topic/164194/%d8%a8%d8%a7%d8%b1%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c-%d8%a8%d8%a7-%d9%85%db%8c%da%a9%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%ac%da%a9%d8%b4%d9%86-icsi-%d8%b3%d8%a7%d9%84-94?postId=296899100

بسپار به خود خدا. خدا حتما حواسش بهت هست و ان شااله که خودش فسقلی ها رو برات سلامت حفظ میکنه. من هم اگه قابل باشم برای همه دوستان این جمع دعا میکنم. واقعا استرس هم روحی و هم جسمی از پا درت میاره، سعی کن کنترلش کنی. در پناه خدا بارداریت رو به سلامتی سپری کنی.

اره تقریبا دوماه نمیتونستم وارد سایت بشم. اصلا سایت برام بالا نمیامد

یعنی تو سیکل انتقال سفت بودش و احساس سفتی کردین ؟ یکی ان علایم بارداری تو سیکل انتقال ک مثبت میشه هم ...

فک‌نکنم ربطی داشته باشه چون من از اول شکمم سفت بود ولی فک کنم یه کوچولو زیر شکم سفت میشه بازم دقیق نمیدونم

عزیزم انشاالله براحتی بگذرونی دوری بارداری رو  بسلامتی بغل کنی جوجه نازتو  قسمت نی نی سا ...

مممنون عزیزم ان شاءالله 

همچنین برای شما عزیزم 

متشکرم از توضیحت ولی نمیشه 

یا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتهلکنی ❤

دخترا کسی اطلاع نداشت از اینکه هیسترو خراش چه مدت انقضا داره

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
خداروشکر یه چند وقتیه کمتر شده فقط بعضی روزا شدتش زیاد الان دارم غذاهامو سرد میخورم اگه بو غذا تو خ ...

وای منم سر بارداری  دخترم همینطور بودم شوهرمو آسی کرده بودم تا چند وقت دقیقا میدونم چی میگی😂😂😂

خدایا شکرت