2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048007 بازدید | 684638 پست
سلام خانمای گل  اسم دیاکو خوبه؟

سلام عزیزم آره خیلی قشنگه منطقه ما زیاد میزارن😍

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
وای منم سر بارداری  دخترم همینطور بودم شوهرمو آسی کرده بودم تا چند وقت دقیقا میدونم چی میگی😂😂 ...

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😅😅 بهم میگه بعد کرونا دوسال که حس بویایی نداشتی کلافمون کردی از این دکتر به اون دکتر باز موقعی که حست برگشت تا یه سال همه چیو جابه جا حس میکردی باز الان حست بیش از حد تحریک شده دم به دقیقه میگی بو میاد والا یکم تعادل نداری🤣

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی شکر انشاالله پر خیر وبرکت باشه 

عزیزم سلام امروز چطوری خوبی؟ نی نی ها خوبن

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
حضوری عزیز دلم،دلت پاکه از ته دلت برام دعا کن،من هیچ وقت طعم مادر داشتن  رو نچشیدم،یا زهرا امرو ...

سلام عزیزم جواب آزمایشتو آوردی؟؟ الهی خوشخبر باشی خوشحالمون کنی

فک‌نکنم ربطی داشته باشه چون من از اول شکمم سفت بود ولی فک کنم یه کوچولو زیر شکم سفت میشه بازم دقیق ن ...

سلام خوبی؟ چه خبر؟ امروز چطوری عزیزم؟

مممنون عزیزم ان شاءالله  همچنین برای شما عزیزم  متشکرم از توضیحت ولی نمیشه

بهار جون میگم شما علایم داری؟ علایم بارداریت شروع شده؟ 

بهار جون میگم شما علایم داری؟ علایم بارداریت شروع شده؟ 

علائم خاصی که ندارم سردرد و سرگیجه و امروزم خیلی بی حالم و خیلی کم حالت تهوع دارم 

ولی خیلی سرگیجه دارم 

چند باری خواستم بیفتم 

یا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتهلکنی ❤
سلام عزیزم جواب آزمایشتو آوردی؟؟ الهی خوشخبر باشی خوشحالمون کنی

سلام قربونت برم نه هنوز آماده نشده ساعت ۶ به امید خدا التماس دعا

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»
سلام قربونت برم نه هنوز آماده نشده ساعت ۶ به امید خدا التماس دعا

ان شاءالله که خیره و مامان شدی به لطف خدا 

یا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتهلکنی ❤
سلام مامان بهار جان خودت خوبی عزیزم ممنونم عشقم.خداراشکر امروز درد ندارم یکی از دوستان گفتن موعود پ ...

ممنونم عزیزم خداراشکر خوبم. 

اره مطمئن باش همینطوره پس نگران نباش خدابزرگه

خدایا شکرت
۳۸ هفته گذاشتم چون سزارینم. الان تو هفته ۲۷ ام. ان شاالله این ۱۱ هفته هم به خیریت بگذره🥴

😁😁😁

گیر دادم به تیکر تو

برای من بارداری شما خیلی زود گذشت😍🧿

انشالله باقی راه رو به سلامت بگذرونی عشقم🤍🫀

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

الهی به حق فاطمه زهرا که به زودی نصیب خودت کنه وصاحب اولاد صالح وسالم بشی 🤲🤲🤲🤲 همچنین دوستان&nb ...

فدای مهربونیت عشقم🥺😚

انشالله 🤍

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️