2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048007 بازدید | 684638 پست
میگم نمیدونی چرا من بعد از دوفاستون پریود شدم..دقیقا دوروز بعد از قطع دوفاستون پریود شدم.. چون سیکل ...

طبیعیه عزیزم اغلب دو الی سه روز تا ده روز بعد قطع دوفاستون پریود میشی ، منم همینطورم سریع بعد قطع دوفاستون یا ال دی پریود میشم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام باران جان حال خودت خوبه ؟😍 نی نی خوبه؟؟😍 من نفس تنگی گرفتم بهم میگن زوده برای نفس تنگی به نظر ...

سلام عزیزم،  قربونت. شکر خدا ما خوبیم. دیگه چیزی نمونده که به سلامتی نینی گلت رو بغلت بگیری. سه ماه آخر همه چیز میاد سراغ آدم بخصوص که استرس هم داریم.

وقتی چکاپ ماهانه فشار خون و ... رو انجام میدی و مشکل خاصی نداری، این تنگی نفس و شب بیخوابی ها و دستشویی رفتن همش طبیعیه.

من تنگی نفس نداشتم ولی فکر کنم بهارک این مشکل رو داشت. ولی من شب بیخوابی و ول خوردن تو جام و تکون خوردن زیاد پام  و دستشویی رفتن زیاد نصفه شب رو داشتم. تازه کمر درد و پشت درد هم داشتم اونقدر زیاد بود که چندبار اکوپونکتور انجام دادم. کف پا هم بیحس بود و گز گز میکرد.🤦‍♀️

سلام باران دختر گلم چطوره وای دل من رفت براش از طرف من روی ماهش و ببوس

مرسی عزیزم، سلامت باشی. ان شااله که به زودی و سلامتی  از این فسقلی ها هر چند تا که دوست داری قسمت خودت بشه.

دخترم خوبه، خدا رو شکر وزن گرفته و پنج شنبه گذشته ۴.۴ کیلو شده بود. حسابی پوستم رو کنده، تمام استرس ها و نگرانیهای بارداری رو الان داره به روم میاره. به شدت ترسو هست، خوابش سبکه و زیاد نمیخوابه. از تاریکی وحشت داره. ما کلا از ۶ غروب تا ۱۲ و ۱ نصفه شب درگیریم که خانم بخوابه

سلام باران جون اره برا منم باز نمی شد گویا دسترسی کاربرای خارج از ایران رو قطع کرده بودن  خدار ... : /discussion/topic/164194/%d8%a8%d8%a7%d8%b1%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c-%d8%a8%d8%a7-%d9%85%db%8c%da%a9%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%ac%da%a9%d8%b4%d9%86-icsi-%d8%b3%d8%a7%d9%84-94?postId=296684374

عزیزم به سلامتی و مبارکی باشه. خدا رو شکر که به خیر گذشت. خیلی خوشحال شدم که پیامت رو خوندم. چرا یک هفته بستری بودی؟ مامانت آمد پیشت؟

دختر من هم کولیک و رفلاکس شدید داره، دکترش میگه اکثرا نوزاد پسر این حالتی میشند و توی دخترها کمه. من شیر خودم رو میدم با این حال بچه خیلی اذیت میشه. خیلی چیزها رو نمیخورم که مبادا بچه اذیت شه ولی فایده نداره 🤦‍♀️، ان شااله که از ماه سوم مشکل کولیک و معده اش کم میشه و اینقدر اذیت نمیشه . پسر تو هم ان شاله زودی کولیکش رفع میشه.

من هم خیلی با سزارین اذیت شدم، هنوز هم با گذشت دو ماه جای بخیه ام اذیتم میکنه و چندجاش سفته و کلا ناحیه عمل  بی حس هست. دکتر زنانم گفته برای بعضی ها تا ۶ ماه هم طول میکشه تا به حالت عادی برگرده☹ و برش سزارینم میتونست دو سانتی متر کوچیکتر باشه. یعنی در کل چون برش بزرگ زدند خوب طبیعتا دردش و طول و درمانش بیشتره.

سلام باران جون اره برا منم باز نمی شد گویا دسترسی کاربرای خارج از ایران رو قطع کرده بودن  خدار ...

ان شااله که زودی همه چی روی روال می افته. خونه جدید و جابجایی تون هم مبارک باشه. حق داری با بچه کوچیک و نوزاد ۴۰ روزه و  سزارین واقعا سخته

عزیزم به سلامتی و مبارکی باشه. خدا رو شکر که به خیر گذشت. خیلی خوشحال شدم که پیامت رو خوندم. چرا یک ...

عزیزم بعد عمل مدام سرگیجه داشتم و خونریزی ام شدید بود بعد عمل فشارم شش بود پاهام شدیدا ورم کردن به حدی که نمیتونستم راه برم ولی خداروشکر فعلا خوبم منم جای بخیه هام هنوز اذیت میکنه و بی حسه باز خوبه دکتر تو گفته شش ماه دکتر من گفت تا دو سال مال بعضی ها بی حسه 

من ی قطره از المان خریدم دوستم دکتر داروسازه اون بهم معرفی کرد ی کم کمک میکنه برا کولیک 

کولیکش کمتر شده 

مامان هفته پیش رفته بود سفارت مدارکش رو داده بود و منتظر جوابه گفتن تا سه هفته جوابش میاد 

ان شااله که زودی همه چی روی روال می افته. خونه جدید و جابجایی تون هم مبارک باشه. حق داری با بچه کوچی ...

ممنون عزیزم اره پدرم در اومد قکر کن همون روزی که از بیمارستان مرخص شدم فرداش مجبور شدیم اسباب کشی کنیم من و بچه ها رفتیم دو خفته ای هتل و کارهای بازسازیمون که تموم شد اومدیم خونمون و پدرم تا الان در اومده هنوز فقط اسبابا رو جا به جا کردم و کمد و کابینت ها رو چیدم تمام گرذگیری در و پنجره و نظافت کلی مونده هنوز 

عزیزم بعد عمل مدام سرگیجه داشتم و خونریزی ام شدید بود بعد عمل فشارم شش بود پاهام شدیدا ورم کردن به ح ...

خدا رو شکر که بهتری. ان شاله که زودی بهبودی کامل میشی. اره زمان میبره و اینکه دست تنها واقعا سخته.

من هم اولین بار که با پرستار راه افتادم توی دستشویی از حال رفتم. شرایط بدنم به حالت اول برنگشته بود و مدام سرگیجه داشتم و نمیتونستم راه برم. تا یک ماه هم نمیتونستم راحت مثانه رو تخلیه کنم

عزیزم بعد عمل مدام سرگیجه داشتم و خونریزی ام شدید بود بعد عمل فشارم شش بود پاهام شدیدا ورم کردن به ح ...

اسم قطره چیه؟

من قطره ساب سیمپلکس میدم، شیاف زیره هم استفاده میکنم. تاحالا که هیچ کدوم تاثیری نداشته

خب میگن شهر خودت میرفتی دکتر.البته فکر خوبیه ممنون ازت .ببخشید برا تست پاپ اسمبر زنگ زدم مطب گفت شب ...

دو شب قبلش نباید داشته باشی

منم تازه انجام دادم همینو گفت.

عزیزم بگو دکترای تهران حالیشون.بگو شهر خودمون رفتم خوب نشدم

احتمال آشنا دیدن خیلی کمه.اگرهم دیدی برگه پذیرش رو نذار ببینه چون روش نوشته برای چی میری

الکی بگو کیست اندومتریوز دارم 

تنها مرکزتخصصی تو کل ایران برای این کیست ابن سینا هست