2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048007 بازدید | 684638 پست
سلام عزیزم حالت خوبه در چه حالی

سلام عزیزم سلامتی هیچی تو‌‌ خونه دربس استراحتم و استرس این بارداری که آخرش به کجا ختم میشه همچنان بدون علامت خاصی هستم شما چی خوبی؟؟ سلامتی؟

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
آره شمام خیلی اذیت شدی هممون اذیت میشیم چشم حتما ممنون برا دلگرمیت خدا بخیر بگذرونه 

ان شاالله آخرش برا هممون خیر باشه و با بغل کردن بچه هامون این دوران پراسترس از یادمون بره 

به شیرینی اون لحظه فک کن استرسا الانت کم میشه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم سلامتی هیچی تو‌‌ خونه دربس استراحتم و استرس این بارداری که آخرش به کجا ختم میشه همچنان بد ...

استراحت کردنت خوبه ولی استرس داشتن ن 

آخرش به بغل کردن فسقلی ها تو دلت ختم میشه شک نکن 

شکر خدا بتا دوبرابر شده دیگه استرس چی داری خدا خودش داده خودشم نگه میداره 

منم خوبم شکرخدا فقط کمردرد دیوانم کرده 

منم فکرا مسخره همش میاد تو ذهنم باز خودمو آروم میکنم دلم میخواست یه دستگاه سونو تو خونه داشتم هر روز چک میکردم😁

سلام عزیزم این کار رو نکن چون دوز دارو شیمیایی تو سیکل زیاده دارو گیاهی اصلا نباید مصرف بشه کار رو ...

نه مصرف نکردم

۷تا دارو چسبندگی خریدم چون چسبندگی تخمدان دارم

و ی دونه باه زنان با یکی آمادگی رحم

اینماه تو دارو چسبندگی رحم نشستم میخواستم ماه بعد باه زنان و امادگی رحم استفاده کنم ک همسرم میگه نه برو تخمک کشی

گفتم حیفه بخورم تو سیکل😅

ولی حق با شماست نمیخورم

بنظرت امادگی رحم شب قبل انتقال خوب نیست؟ 

یه کاریو که شروع کنی خدا راه رو برات هموار میکنه عزیزم 

خودمم انقد راغب شدم برم دنبالش که نگو.ببخشید مرکز گفتن باید یه معرفی نامه از پزشک بیارین.من این پزشکی که رفتم پیششون یه متخصص زنان هستش که زیادم‌مشهور نیس چون میخواستم زود برم ویزیت بشم رفتم پیشش ازطرفی  بقیه پزشکا باردار نباشی سخت نوبت میدن .حالا نمیدونم دوباره برم از این دکتر نامه بگیرم بدم مرکز بعدا میتونم‌زیرنظر پزشک دیگ ای برم؟

نه مصرف نکردم ۷تا دارو چسبندگی خریدم چون چسبندگی تخمدان دارم  و ی دونه باه زنان با یکی آمادگی ...

شب قبل انتقال نه

زودتر استفاده کن مثلا بعد پاکی 

من ماهی که باردار شدم اصلا استفاده نکردم

ماه های قبل استفاده کرده بودم 

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
شب قبل انتقال نه زودتر استفاده کن مثلا بعد پاکی  من ماهی که باردار شدم اصلا استفاده نکردم &n ...

ببینم انتقالم کی میشه

فعلا ک معلوم نیست چیکار میخوان بکنن

ایشاا..  آخرین تخمک کشیم باشه

همش دنبال ی راهم زودتر این انتظار تموم بشه

ممنونم ازت

🥲🥲🥲 یعنی بارداری انقد سخته🥺 اینجوری که ادم می‌ترسه 

بستگی به بدن هر فردی داره

هرکاری سختی های خودشو داره

ما که آی وی افی هستیم شرایطمون دشوارتره 

اما مادرا تمام این سختی هارو به جون میخرن فقط به خاطره اون لحظه ای که بچشونو سالم تو بغلشون بگیرن

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
خیلی بد اینجوری درست زمانی که انتظارشو آدم نداره اتفاقی میفته که آدمو میبره تو شوک .من هزار بار تمیر ...

مراکز که فقط بلای ناباروری نیستن

برای رحم برای سینه

بگو سینه م درد میکنه اومدم

من آزمایش دادم مثبت شد بتا بالا البته رنج آزمایشگاه هم بالا بود  بعد رفتم دکتر برام دارو بنویس ...

عزیزم ان شاءالله که هماتومم جذب میشه و با خیال راحت بارداری رو سپری میکنی 

لکه بینی تون ان شاء الله قطع شد ؟

یا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتهلکنی ❤
عزیزم از دکترت راضی هستی؟ من با انصاریپور هستم اخلاق شه بخش چطوریه؟ انصاری پور خیلی سرده 🥲

انصاری پور من یه جلسه رفتم پیشش خیلی بی روح بود

اصلا از برخوردش خوشم نیومد

باهاش حال نکردم رفتم پیش دکتر خودم

والا نمیدونم یکی میگه گر گرفتگی خوبه یکی میگی یخ زذگی خوبه😂😂😂

سلام عزیزم الهی انتقالت با موفیت همراه باشه😍

به نظر من اصلا ربطی به نتیجه نداره تو اولی یادم نیس ولی تو دومی و سومی تو هر دو پاهام یخ میزد. که دو تا نتیجه متفاوت بود جواب شون

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم برگشتم از سونو وقتی گفتم برا چی اومدم سن بارداری رو از روز انتقال حساب کرد نه از رو پریودی برا ...

من خیییلی تعجب کردم گفتن سونو. اخه اصلا با سونو چیزی مشخص نمیشه که الان.

تورو خدا ناامید نباش ان شاالله بتا ب اون حد مشخص که رسید جنین خوشگلتم دیده میشه😍 توکل ب خدا ان شاالله ک خیره

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱