2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048007 بازدید | 684638 پست
ان شااله که باقی راه هم دوتایی به سلامتی سپری میکنید. دیگه چیزی نمونده که فندق ات رو به سلامتی بغلت ...

سلام باران دختر گلم چطوره وای دل من رفت براش از طرف من روی ماهش و ببوس

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان مهربون، امیدوارم که حال همتون خوب باشه. نی نی سایتم برای مدت طولانی باز نمیشد. هر روز چک ...

سلام باران جون اره برا منم باز نمی شد گویا دسترسی کاربرای خارج از ایران رو قطع کرده بودن 

خداروشکر من همون هشتم می سزارین شدم ولی خیلی اذیت شدم ی هفته بستری بودم ولی پیرم خداروشکر خوب بود ۳/۵کیلو بود بدنیا اومد الانم ۴۰روزشه ولی شدیدا کولیک داره و برا شیر خوردن خیلی اذیتم میکنه همزمان جا به جایی هم داشتم که همچنان کارام ادامه داره روزی چند ساعتی بیشتر نمیتونم کار کنم با بچه کوچیک  

تو چطوری کل دخترت خوبه؟؟ 

سلام عزیزم حالت خوبه در چه حالی

سلام عزیزم خوبی نینی خوبه 

ان شاالله کی میری برای صدای قلب نینی 

راستی برای ساک حاملگی چند هفته رفتین ؟

یا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتهلکنی ❤
سلام عزیزم خوبی نینی خوبه  ان شاالله کی میری برای صدای قلب نینی  راستی برای ساک حاملگی چ ...

سلام عزیزم مرسی تو خوبی 

باز دو هفته دیگه گفته بیا ولی من میخام ده روز بگذره برم سونو بیرون انجام بدم من آزمایش مثبت شد رفتم ساک ندید بعد گفت دو هفته دیگه بیا ک رفتم همه چی شکر خدا خوب بود و دیده شد فقط هماتوم دارم ک استراحتم تا جذب بشه

🤣🤣🤣والا میگ دردسر داره بیخیالش شو.دلش رضا نیس.از اینکه نمیتونه مرخصی بگیره از رفت و امد هاش اذیت ...

یه کاریو که شروع کنی خدا راه رو برات هموار میکنه عزیزم 

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام عزیزم مرسی تو خوبی  باز دو هفته دیگه گفته بیا ولی من میخام ده روز بگذره برم سونو بیرون ان ...

عزیزم به سلامتی باشه الاهی 

یعنی بعد دو هفته از آزمایش رفتین دکترم به من گفت ده روز دیگه برو سونو منم گفتم همون دوهفته رو صب کنم بعد برم دیگه

عددبتاتون خوب بود ؟

یا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتهلکنی ❤
اوایل خوب بود الان به سختی بو و مزش به خاطره حالت تهوعام اذیتم میکنه ولی مجبورم بخورم چون اگه قطع بش ...

🥲🥲🥲

یعنی بارداری انقد سخته🥺

اینجوری که ادم می‌ترسه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

🤲🤲🤲🤲🤲🤲 نذر دارم ۴۰روز سوره مریم وحدیث کسا بخونم شروع چله از ۲۹اردیبهشت ثمین جان امشب سوره ی ...

دورت بگردم من عشقم خدا جوجو هاتو حفظ کنه

@samin11    

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم به سلامتی باشه الاهی  یعنی بعد دو هفته از آزمایش رفتین دکترم به من گفت ده روز دیگه برو س ...

من آزمایش دادم مثبت شد بتا بالا البته رنج آزمایشگاه هم بالا بود 

بعد رفتم دکتر برام دارو بنویسه تموم کرده بودم بعد چون بتا بالا بود دکتر گفت احتمال چندقلویی یا خارج رحمی گفت سونو کنم ببینم جاشون درسته یا ن ک سونو کرد گفت یه ساک مشکوک یعنی هیچی ندید گفت دو هفته دیگه بیا ک رفتم همه چی شکر خدا خوب بود فقط هماتوم داشتم ک باز گفت دو هفته دیگه بیا ببینم اون جذب شده یا ن ک من دو هفته صبر نمیکنم و زودتر میرم خودمم نگرانم

سلام خانما

ی سوال

تو دوره ی تخمک کشی میشه باه زنان بخورم؟ ینی دارو گیاهی و داروی هورمونی با هم تداخل نداره؟ تو نت زدم چیزی پیدا نکردم فقط میدونم باه زنان خیلی عالیه برای فولیکول

ممنون میشم راهنماییم کنید

اره دیگه تو منو ک یادته با اون بتا خود دکتر گفت احتمال چندقلویی قبل سونو بعد سونو کرد حتی یک ساک هم ...

آره شمام خیلی اذیت شدی هممون اذیت میشیم چشم حتما ممنون برا دلگرمیت خدا بخیر بگذرونه 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
سلام خانما ی سوال تو دوره ی تخمک کشی میشه باه زنان بخورم؟ ینی دارو گیاهی و داروی هورمونی با هم تدا ...

سلام عزیزم

این کار رو نکن

چون دوز دارو شیمیایی تو سیکل زیاده دارو گیاهی اصلا نباید مصرف بشه کار رو خراب میکنه

اگر از قبل استفاده میکردی الان دیگه قطع کن

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست