2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048007 بازدید | 684638 پست
مراکز که فقط بلای ناباروری نیستن برای رحم برای سینه بگو سینه م درد میکنه اومدم

خب میگن شهر خودت میرفتی دکتر.البته فکر خوبیه ممنون ازت .ببخشید برا تست پاپ اسمبر زنگ زدم مطب گفت شب قبلش نزدیکی نداشت باش و پریودم نباش.تو نت نوشته ۴۸ساعت قبل که؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزيزان حالتون خوبه؟ من روز ١٣ انتقال هستم ان شاءالله فردا ميرم آزمايش بتا ميدم فقط از ديروز ...

منم فردا میرم آزمایش،الهی خدا دستمونو بگیره دست پر برگردیم خونه

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»
عزیزم اینجا همه ای وی اف هستیم دیگه،ان شاالله شرایطت خوب باشه نیاز نباشه تا آخر بزاری شیافم دردسرهای ...

من دفعات قبل چون سر لباس زیر خ اذیت میشدم این دفعه ازین لباس زیر یک بار مصرفا خریدم. که بعد شیاف مینداختم دور.

بعصی وقتا ذهنم مشغول میشه ک نکنه خدای نکرده اونام ضرر خاصی داشته باشن ک آدم ندونه‌‌ . ب خاطر افت بتام گاهی فکرای اینجوری میاد تو ذهنم ک شاید فلان چیز باعثش شده و... برا همین چند بار خواستم ب بچه ها بگم یک بار مصرف بگیرید بعد پشیمون شدم و نگفتم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ان شاالله آخرش برا هممون خیر باشه و با بغل کردن بچه هامون این دوران پراسترس از یادمون بره  به ...

الهی آمیییین عزیزم خدا کمک هممون باشه خداجونم داره زحماتمون رو میبینه انشاالله دلمون نشکنه 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
استراحت کردنت خوبه ولی استرس داشتن ن  آخرش به بغل کردن فسقلی ها تو دلت ختم میشه شک نکن  ...

نی نی ت داره جای خودشو میگیره و روز به روز بزرگتر میشه عزیزم برا اونه.. آییی گفتی کاش دستگاه سونو هم مثل دستگاه فشار بود راحت هروقت استرسی میشدیم یه نگاه اون تو میکردیم ببینیم چه خبره😂😂 مرسی عزیزم برا دلگرمیت

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
من خیییلی تعجب کردم گفتن سونو. اخه اصلا با سونو چیزی مشخص نمیشه که الان. تورو خدا ناامید نباش ان شا ...

من از تو بیشتر تعجب کردم مرکز اصرار به سونو داشت وقتی میدونه بتا پایبنه هی فاز منفی خارج از رحم میداد که باید سونو بشی معلوم بشه چی بگممم راضیم به رضای خدا و بزرگیش و باید صبر پیشه کنم

سلام عزيزان حالتون خوبه؟ من روز ١٣ انتقال هستم ان شاءالله فردا ميرم آزمايش بتا ميدم فقط از ديروز ...

سلام مرسی شما خوبی انشاالله مثبتی عزیزم اره طبیعیه چون دیگه کم‌کم نزدیکه پریودیتم میشی ولی به علایم توجه نکن انشاالله فردا خوش خبر میای

من دفعات قبل چون سر لباس زیر خ اذیت میشدم این دفعه ازین لباس زیر یک بار مصرفا خریدم. که بعد شیاف مین ...

الهی عزیزم فکرت درگیر نکن انشالا این دعفه انتقالت کامل کامل میشع با جواب مثبت به نظر من همین که مثبت شدی ی امیدواری هست برا دفعه بعد که دوباره میگیره و میمونه برات قشنگم

عزیزم ان شاءالله که هماتومم جذب میشه و با خیال راحت بارداری رو سپری میکنی  لکه بینی تون ان شاء ...

اره خداروشکر قطع شده فقط برا استرادیول دو دل شدم ذهنم نمی‌کشه دقیق دکتر چی گفت میگم نکنه خطرناک باشه کم کنم مرکز هم جواب نداد دکترمم امروز نیست

فدات خوبم امروز خونابه روشن دارم یعنی ترشح آبکی دستمال میزنم صورتی کمرنگ هست خودت چطوری ؟

به دکتر نگفتی

من فقط کمردرد دارم و معده درد همش دلم میخواد دوباره برم سونو 

کمردردم خیلی ادامه دار شده دراز باشم یا نشسته درد داره