2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048007 بازدید | 684638 پست
من چون آی وی اف کردم احتمال زیاد شیافو تا آخر باید بزارم 

عزیزم اینجا همه ای وی اف هستیم دیگه،ان شاالله شرایطت خوب باشه نیاز نباشه تا آخر بزاری شیافم دردسرهای خودشو داره همش باید لباس زیرتو عوض کنی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من خیلی این روزا سنگینم و گرممه کلافه شدم،فکر کنم سه ماه آخر اصلا نگذره

سلام عزیرم خوبی؟

من هم نفس تنگی دارم تپش قلب میگیرم استرسی میشم تا نفسم میگیره میگم الان خفه میشم میمیرم 🥴خودم بخودم استرس میدم🤦‍♀️ وقتی گرمم میشه نفسم میگیره.

فردا میخوام برم دکتر بهش میگم برای نفس تنگیم چی کار کنم،دلم میخواست یه دستگاه اکسیژن توی خونه داشتم وقتی نفسم میگیره استرسی نشم

سلام دوستان مهربون، امیدوارم که حال همتون خوب باشه. نی نی سایتم برای مدت طولانی باز نمیشد. هر روز چک ...

سلام باران جان حال خودت خوبه ؟😍 نی نی خوبه؟؟😍 من نفس تنگی گرفتم بهم میگن زوده برای نفس تنگی به نظرت طبیعیه؟ الان دو هفته هستش شبها خوابم نمیبره یا نفس تنگی یا پاهام وول میخوره یا تا چشمام گرمه خواب میشه دستشوییم میگیره چند بار تا صبح میرم دستشویی خسته شدم دیگه 

سلام ترگل جان خوبی عزیزم کجایی خبری ازت نیست ؟❤ کی پانکچر میکنی ؟

سلام عزیزم خوبی؟ نی نی خوبه؟ من احتمالا آخر این هفته یا شنبه آینده پانکچر میکنم،ولی بازم فولیکولام کم شد☹️ دعا کن همینا تخمک خوب و جنین بشه،وگرنه باید یه بار دیگه ام پانکچر بشم،کیست آندومتریوزمم بزرگ شده دکتر گفت اول دارو میدم اگه کوچیک نشد باید عمل کنیم قبل از انتقال،خلاصه که راه طولانی در پیشه🙁 

سلام عزیرم خوبی؟ من هم نفس تنگی دارم تپش قلب میگیرم استرسی میشم تا نفسم میگیره میگم الان خفه میشم م ...

سلام عزیزم قربونت ان شاالله دیگه چیزی نمونده به سلامتی پسرتون بغل میگیری

سلام باران جان حال خودت خوبه ؟😍 نی نی خوبه؟؟😍 من نفس تنگی گرفتم بهم میگن زوده برای نفس تنگی به نظر ...

بالشت بارداری می‌گرفتید من خواستم بدوزم هی امروز و فردا میکنم شنیدم خیلی خوبه لای پا و پشت کمر و قسمت جلو شکمو نگه میداره البته مدلهای مختلف داره ولی من الان دوست دارم دورم همه بالشت باشه🤣

سلام عزیزم خوبی؟ نی نی خوبه؟ من احتمالا آخر این هفته یا شنبه آینده پانکچر میکنم،ولی بازم فولیکولام ک ...

خدارو شکر خوبم نی نی هم خوبه مرسی🥰

عزیزم انشاالله که اینسری همه ‌چیز خوب پیش میره و به زود مامان میشی 🤲❤