2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684663 پست
ب سلامتی گلم خوش بگذره اشکال نداره پله هارو یواش برو بالا توالت فرنگی و منم حال ندارم همش بشینم بیشت ...

😁😁😁

قسمت اینه من فردا تا داروخونه برم

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

ن بابا میخام محاسبه کنم اگه مثبت شد چقد دیگه همدان بمونم خیلی خستمه  حوصلم سر رفته. از ظهر هم ...

آها  نمیدونم

به من گفت اگه مثبت شدی ۲۵ خرداد بیا 

نمیدونم سونو می‌کنه اونموقع یا ن🤔

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم،  تعداد روزهای انتقال + ۱۴ + سن جنین موقع انتقال ÷ ۷

عزیزم میگی روز های انتقال

یعنی ۱۴ روز؟

بعد ۱۴ + ۱۴ ؟؟

بعد + سن جنین ؟

در آخرم تقسیم بر ۷ که هفته هست؟

پست رو ویرایش کردم الان تازه متوجه تعداد روز های انتقال شدم😍

من الان ۳ هفتمه🥺🥹

روز ۷ انتقال هستم

جنینم ۴ روزه بود

1
5
10
15
20
25
30
35
40

امروز نوبت دکتر زنان داشتم..گفت یبار دیگه ازمایشو تکرار کن..گفت شنبه دوباره بیا برا سونو ضخامت.. گف ...

انشالله که خیره بنظرم حتما برو پیش غدد من اصلا با دکتر زنان در مورد تیرویید و پرولاکتینم حرف نمیزدم فقط با غدد داروهام تنظیم میکردم

خانم ها من اصلا حالم خوب نیست،هر روز یه جور جدید حالم بده. درد شونه! درد استخون نشیمنگاه،درد زیر د ...

الان چند هفته ای عزیزم باور کن منم همینطورم دلدرد و ریفلاکس هم اضافه کن به این دردا 🥺 تغذیه خوب هم ندارم همش ضعف دارم

دوستان کسی نمیدونه ۳۰ درجه یعنی دارو یخچالیه ؟ هپارین چی اونم باید بزارم یخچال من همرو گذاشتم یخچال

نه عزیزم ۳۰ درجه دمای محیطه الان دمای یخچال ۴ تا ۶ درجه هست هپارین و انوکسا رو تو یخچال نمیزارن بیرون از یخچال ولی خیلی گرم نباشه جای خنک 

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن

[QUOTE=293271168]الان چند هفته ای عزیزم باور کن منم همینطورم دلدرد و ریفلاکس هم اضافه کن به این دردا 🥺 تغذیه خوب هم ...[/QUOT

امروز۱۹ هفته تمام شد.اماحالم ناجوره! کم آوردم.

یبوستی که با هیچ چیز ازبین نمیره،باماشین یه کم تکون میخورم میمیرم از درد.

فروردین کرونا گرفتم،اردیبشت سرما خوردگی شدید...آنقدر سرفه کردم تمام شکمم زخم شده.

اصلأ نمیتونم ازجام تکون بخورم،خونه زنگی شده جنگل آمازون.نه غذا میتونم بپزم نه کارخونه میتونم انجام بدم....

روحیه م داغون شده....هنوز آنومالی نرفتم ازبس جون ندارم که تکون بخورم.امروز باید سرم بزنم اما جان و حال بیمارستان رفتن ندارم.چقدرم گیر میدن به این سرمه....تا قبول کنم که تزریق کنن پوست آدم کنده میشه!

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

خیلی دعاکنین برام.....نفسم تنگ میشه! دیگه کپسول اکسیژن گذاشتیم بالا سرم.

اون آمپول پرولوتون چه ناجوره!

چقدر دارم غر غر میکنم😂😭

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
بله گلم رفتم ۱۷هفته و ۳روز رفتم 

به سلامتی.

من هنوز نرفتم آنومالی😁جون ندارم برم.فکرش ر کن دوتا قبیله منتظرن من برم سونو بیابهشون جنسیت ر اطلاع بدم😂

انشااله که مثبت شدی بعد داروهاتو ادامه میدی و هفته بعدش برای بررسی کیسه زرده و ساک بارداری میری ❤

رعنا جون اندازه ۱۵روز بهم دارو دادن مثبت ک شد خودم برم بگیرم دوباره یا برم مطب برام بنویسه ؟

کنسل شد😂😂 خود شوهرم اصرار داشت بریم بعد ک من راضی شدم پشیمون شد گفت نریم بهتره 

واایییی بخدا شوهر منم بعضی موقها اینطوریه مثلا میگه بریم فلان جا وقتی آماده شدم میگه خب نمیدونم بریم یا ن 

منو میگی عصبی فشارم میره رو ۱۰۰۰ دیگه خودش سریع میدوه بیرون 😂😂😂