2777
2789
تاپیکاتو میتونی پاک کنی. پستات که معلوم نمیشه واسه تو بوده. خودتم بعد دو روز یادت میره

اها مرسی   من دیگه میرم کلا   توهین هایی که به هم کردن  رو سعی می کنم یادم ببرم  

به نظرم بیشترشون فرشته ن. وقتی دعا میکنن برام دعاشون زود برآورده میشه. خدا خیرشون بده. فرشته ن فرشته

منم از زنای نی نی سایت خوشم‌میاد براشون دعا میکنم 

از مردایی که مثل نوار بهداشتی لای زنای نی نی سایتن خوشم‌نمیاد 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خودتم تو این سایتی حداقل بخودت توهین نکن‌ 😅دیگه نیا سایت اذیت میشی کسی درخوواست نفرستاده عزیرم

نه نمیام  و از این که عضو شده بودم پشیمونم  توهین هایی که کردن رو هم سعی می کنم فراموش کنم 

برای من پر از خیر و برکته این سایت. تو امضام توضیح دادم.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
چیشده مگهاین سایت هم باعث استرس میشه هم ناراحتی هم خوشحالی

خیلی بهتر از اینستای چرت که هم نت میخوره هم بلاگرا و شاخهای مجازی حرف مفت زن و منفعت طلب توش ریختن برای لایک‌و ویو مردمو تحقیر میکنن یا گول میزنن و با پول همون پیج به مردم درسختی  پز میدن و تو سر ملت میزنن

و معلوم نیست اوناییشون که خارج کشورن وقتی ایران بودن سر کدوم بدبختاییو کلاه گذاشتن یا چه خلافی کردن فرار کردن خارج کشور و به مردم نمایش خودساختگی و زحمتکشی و میدن