2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684660 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا از بس از این غذا شل راحتا گذاشتم بیچاره شوهرم خیک باد شد از بس نخود لوبیا عدس تخم مرغ دادمش 😂 ...

😂😂😂

نوش جونتون

وای کاش من از خدا یه چیز دیگه میخواستم

داریم میریم خونه مادر شوهرم 😍

فقط یه ساعت تو راهیم اونجاهم پله داره

توالت فرنگی هم نداره

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

۵۰ ملیونی غیر از انتقالالبته من هم دارو خارجی زدم هم هزینه ی هیسترومم اضافه بود انتقالم حدودی ۱۰تومن ...

من دیگه از این کارانمیکنم دوستم میخواد بره

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
ماها سن بارداریو چطوری باید محاسبه کنیم یادم بدین و اینکه اولین سنو چند هفتگی انجام میشه 

میخوای تیتر بزاری ؟

خودش اونجا بهت توضیح میده عزیزم ♥️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

😂😂😂 نوش جونتون وای کاش من از خدا یه چیز دیگه میخواستم داریم میریم خونه مادر شوهرم 😍 ...

میگن جلو جلو ذوق نکنید کنسله راست میگن😂😂

نمیریم دوستان

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منکه خستم شده چند روزه رو توالت ایرانی میشینم  نگران نباش چیزی نمیشه

کنسل شد😂😂

خود شوهرم اصرار داشت بریم بعد ک من راضی شدم پشیمون شد گفت نریم بهتره 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

😂😂😂 نوش جونتون وای کاش من از خدا یه چیز دیگه میخواستم داریم میریم خونه مادر شوهرم 😍 ...

ب سلامتی گلم خوش بگذره اشکال نداره پله هارو یواش برو بالا توالت فرنگی و منم حال ندارم همش بشینم بیشتر وقتا رو همون معمولیامیرم نگران نباش فقط بگو مثلا شوهر دست اندازا رویواش بگیره زیاد بالا پاین نشی 

میخوای تیتر بزاری ؟ خودش اونجا بهت توضیح میده عزیزم ♥️

ن بابا میخام محاسبه کنم اگه مثبت شد چقد دیگه همدان بمونم خیلی خستمه 

حوصلم سر رفته. از ظهر هم دلپیچه دارم 😭😭😭 

دکترم گفت ک باید سنو اول پیش خودم باشی داروهاتو تغییر بدم یا کمو زیادشون کنم 

ن بابا میخام محاسبه کنم اگه مثبت شد چقد دیگه همدان بمونم خیلی خستمه  حوصلم سر رفته. از ظهر هم ...

از روز انتقالت ب اضاف ۱۴کن ب اضاف چند روز بودن جنینت سن بارداری بدست میاد سونو هم هفته ۷ 

ن بابا میخام محاسبه کنم اگه مثبت شد چقد دیگه همدان بمونم خیلی خستمه  حوصلم سر رفته. از ظهر هم ...

انشااله که مثبت شدی بعد داروهاتو ادامه میدی و هفته بعدش برای بررسی کیسه زرده و ساک بارداری میری ❤