2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048879 بازدید | 684677 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا از بس از این غذا شل راحتا گذاشتم بیچاره شوهرم خیک باد شد از بس نخود لوبیا عدس تخم مرغ دادمش 😂 ...

😂😂😂

نوش جونتون

وای کاش من از خدا یه چیز دیگه میخواستم

داریم میریم خونه مادر شوهرم 😍

فقط یه ساعت تو راهیم اونجاهم پله داره

توالت فرنگی هم نداره

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

۵۰ ملیونی غیر از انتقالالبته من هم دارو خارجی زدم هم هزینه ی هیسترومم اضافه بود انتقالم حدودی ۱۰تومن ...

من دیگه از این کارانمیکنم دوستم میخواد بره

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
ماها سن بارداریو چطوری باید محاسبه کنیم یادم بدین و اینکه اولین سنو چند هفتگی انجام میشه 

میخوای تیتر بزاری ؟

خودش اونجا بهت توضیح میده عزیزم ♥️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

😂😂😂 نوش جونتون وای کاش من از خدا یه چیز دیگه میخواستم داریم میریم خونه مادر شوهرم 😍 ...

میگن جلو جلو ذوق نکنید کنسله راست میگن😂😂

نمیریم دوستان

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منکه خستم شده چند روزه رو توالت ایرانی میشینم  نگران نباش چیزی نمیشه

کنسل شد😂😂

خود شوهرم اصرار داشت بریم بعد ک من راضی شدم پشیمون شد گفت نریم بهتره 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

😂😂😂 نوش جونتون وای کاش من از خدا یه چیز دیگه میخواستم داریم میریم خونه مادر شوهرم 😍 ...

ب سلامتی گلم خوش بگذره اشکال نداره پله هارو یواش برو بالا توالت فرنگی و منم حال ندارم همش بشینم بیشتر وقتا رو همون معمولیامیرم نگران نباش فقط بگو مثلا شوهر دست اندازا رویواش بگیره زیاد بالا پاین نشی 

میخوای تیتر بزاری ؟ خودش اونجا بهت توضیح میده عزیزم ♥️

ن بابا میخام محاسبه کنم اگه مثبت شد چقد دیگه همدان بمونم خیلی خستمه 

حوصلم سر رفته. از ظهر هم دلپیچه دارم 😭😭😭 

دکترم گفت ک باید سنو اول پیش خودم باشی داروهاتو تغییر بدم یا کمو زیادشون کنم 

ن بابا میخام محاسبه کنم اگه مثبت شد چقد دیگه همدان بمونم خیلی خستمه  حوصلم سر رفته. از ظهر هم ...

از روز انتقالت ب اضاف ۱۴کن ب اضاف چند روز بودن جنینت سن بارداری بدست میاد سونو هم هفته ۷ 

ن بابا میخام محاسبه کنم اگه مثبت شد چقد دیگه همدان بمونم خیلی خستمه  حوصلم سر رفته. از ظهر هم ...

انشااله که مثبت شدی بعد داروهاتو ادامه میدی و هفته بعدش برای بررسی کیسه زرده و ساک بارداری میری ❤