2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048616 بازدید | 684660 پست
انصاری فر.چون تنبلی داشتم تخمک زیاد شد . شوهرم از بیضش گرفتن و بی کیفیت . احتمالا جنین اهدایی باید ب ...

منم برای بچه دوم دارم تلاش میکنن چهار بار پانکچر شدم ب هر دری میزنم نمیشه که نمیشه ان شااللا خدا رحمی ب بچه هامون بکنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@mehremah     سلام عزیزم. دعای ۲۵ صحیفه سجادیه رو به نیت شما و ان شاالله نی نی های گل ا ...

خیلی ممنون فاطمه جان 🌹❤️ الهی هزاران برابر خیر و برکتش به زندگیت برگرده ، حاجت روا باشی عزیزم‌ خیلی خوشحالم کردی 

چقد عجولی تو دختر  من این سری اصلا نخریدم  البته سری قبل هم مادرشوهرم خرید اونم مث تو عجو ...

😈😁

با خودم گفتم اگه دوتاش بگیره ، شاید نشون بده الان😎

منم نداشتم دادم داداشم یواشکی واسم خرید

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

نمیدونم والله من که قبل ازادسازی میزنم ولی احتمال نود درصد منفی من کلا ببخشید ولی مرض بیبی چک زدن دا ...

استرس که نگرفتم😐

ولی زدم 😎

حس میکنم مثلاً ۱۰ روز از انتقالم گذشته ولی همش ۳ روز گذشته

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

عزیزم شما که میخوای ۸آمپول بزنی که ۱۶جواب آزمایشت کاذب میشه  مگه نمیگن تا دوهفته بعد آمپول نبا ...

عزیز دلم من نشنیدم تاحالا که بگن آزمایش رو هم کاذب می‌کنه

ولی اوایل درمانی که فکر میکردم همه چیز گلو بلبله پیش یه ماما تحت درمان بودم 

همش آزادسازی میداد

ماه اول نمیدونستم بیبی زدم مثبت شد انقد ذوق کرده بودیم🥺

1
5
10
15
20
25
30
35
40