2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
شما کجا آی وی اف کردی؟ من یکشنبه مادرو کودک شیراز نوبت دارم ببینم دکتر چی میگه

نه من شیراز نبودم 

برو انشاالله که میگه این ماه چندتا جوونه خوب داری

به زودی منم مامان میشم😍
سلام عزیزم من آزمایش دادم و هیچ مشکلی ندارم  ولی همسرم آزمایش اسپرم داده و تماما صفره  ...

عزیزم با نمونه برداری ازش اسپرم میگیرن نگران نباش وهرچی سریع تر اقدام کن

به زودی منم مامان میشم😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😁😁😁 من بیبی چک زدم انقد منفیش قشنگه🥹😂 چون امروز و ۸ خرداد آزادسازی دارم دیگه قبلش بیبیچک زدم ...

عزیزم شما که میخوای ۸آمپول بزنی که ۱۶جواب آزمایشت کاذب میشه 

مگه نمیگن تا دوهفته بعد آمپول نباید آزمایش بدی 

حالا امروز بعد اچ سی جی بزن ببینیم راسته میگن بااون مثبت میشه🤔🤔

به زودی منم مامان میشم😍
پیشم نیست این سری بعد دید سری قبلی چقد اشک ریختم

آره بابا تا روز آزمایش باید خودمونو کنترل کنیم 

گرچه من دوست دارم تولد امام رضا بی بی چک بزنم🥺🥺

به زودی منم مامان میشم😍
😁😁😁 من بیبی چک زدم انقد منفیش قشنگه🥹😂 چون امروز و ۸ خرداد آزادسازی دارم دیگه قبلش بیبیچک زدم ...

سلام.

وا، مگه دو سه روز قبل انتقال ندادی فردایی؟!

من روز ۶ زدم تازه دوقلو بودن و ۵ روزه به زور معلوم بود، الان انتظار داری روز دوم و سوم نشون بده؟!🥴🙄

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
دعای یستشیر ذکر یونسیه.زیارت آل یاسین وهفتاد حمد امشب خوندم به نیت حاجت روایی خواهرام.سلامتی امام زم ...

خدا خیرت بده عزیزم لطف کردی ان شاالله دسته گلاتو صحیح و سالم ۸ ماه دیگه در آغوش بگیری 😘

سلام دوستان خیلی روحیه مون خراب شد نمیخوام انرژی منفی بدم ولی من پانکچر شدم و ۱۶ تخمک بالغ گرفتن متاسفانه هیچکدوم جنین نشدتو ابن سینا گفتن باید بری کلینیک اهدا که قبول نکردیم. منم درمان و بوسیدم گذاشتم کنار فقط خداروشکر که یه بچه دارم .بنظر شما من دیگه امیدوار نباشم چه کاری از دستم برمیاد 

خدایا میشه یکبار دیگه معجزه تو نشونم بدی . 
😍😍😍😍 الهی قربونتون برم 🫂 من یه تایمی خیلی شدید به مامانم نیاز داشتم ولی نبود ( بعد از جداییشو ...

عزیزم خیلی متاسفم از مشکلاتی که پیش اومده براتون و خدا را شکر که الان طاهرا روزهای سخت را پشت سر گذاشتین و انشاالله که از این به بعد هم سراسر خوشی و شادمانی هست. این چه حرفیه عزیزم اینجا ما کسانی هستیم که دور هم جمع شدیم که بعضا با اینکه دور و برمونم خیلی شلوغه اما باز هم نمیتونیم درد و دلمونو به کسی بگیم ولی اینجا راحت از مشکلاتمون صحبت میکنیم و همفکری میگیریم و خودم بارها شده که به لطف و دعای خیر دوستان عزیزم خداوند بهم نظری داشته. راحت باش عزیز دلم. میبوسمت اگرچه ندیده امت.

سلام دوستان خیلی روحیه مون خراب شد نمیخوام انرژی منفی بدم ولی من پانکچر شدم و ۱۶ تخمک بالغ گرفتن متا ...

سلام عزیزم متاسفم میدونم چقدر سخته دکترتون کی بود تو ابن سینا با چه دارویی ۱۶ تا تخمک داشتید منظورشون از اهدا جنین اهداییه یا تخمک ؟

فربونت برم از لکه بینی میترسم.وگرنه این دردا شیرینه و میگذره خدا از دهنت بشنوه که از رشد جنین بوده ...

نگران نباش عزیزم این دردها طبیعی هست و رحم داره جا باز میکنه. چون اگرچه جنین حیلی کوچیکه اما اولا محتویات بارداری زیاده و از طرفی خودم رحم هم صخامتش زیاده. پس به شکم فشار وارد میکنه. اما خیالم راحته که شما جانب احتیاطو نگه میداری و استراحتتو بیشتر میکنی. خیلی منتطرم بری سونو و خبر سلامتی یک جفت نی نی جیگری را بهمون بدی🥰🥰🥰