2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
دکتر ساره امیرزاده هم خوب بود بار اول پیش خودش انجام دادم.مثبت شدم ولی خارج رحمی.. پانچر دومم پیش ن ...

دوست خواهرشوهرم پیش ساره انتقال داد مثبت شد

الان ۷ماهشه 

امیدوارم آخرین انتقالت باشه عزیزم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اوه پس بعدشه راحت باش و راحت شروع کن. من فک کردم بعد انتقاله امتحانات. من فک کن همش درازیده و با گوش ...

سلام عزیزم خوبی 

میگم من میخوام پچ استرادیول بخرم میگه عکس نسخه بفرست و من ندارم و به دکترم هم دسترسی ندارم 

عکس نسخه ات جوری هست من بتونم عکسشو بفرستم که واسم پچ بفرسته؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
سحر جان من انقدر پهلو درد و گرفتی عضلات کمر دارم بخاطر خوابیدن که فعلا به این چیزا فکرم نرسیده &nbs ...

اخی حق داری انشالله چندروز دیگه هم به شما بگه تو خونه بلند بشی بچرخی کلی بدنت حال میاد😍

بچه ها  شنیدم عوارض داره ژل بهداشتی  کیا استفاده میکنن ؟راضی هستید؟

من روزی سه چهار مرتبه استفاده میکنم انتقال قبلیم خود دکتر رزاقی بهم داد گفت حتما خودتو با ژل بهداشتی بشور عفونت نگیری من الان روزی سه چهار بار استفاده میکنم خداروشکر مشکلی نداشتم ژل بهداشتی مخصوص خانمهای باردار بگیر من مارک فیروزه میگیرم

من آزمایش دادم  امروز روز ۱۳ انتقالم بود بتا ۴۰۰ بود  کسایی که اطلاعات دارن  بتا خ ...

مبارکت باشه عزیزم 😍😍😍

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام. وا، مگه دو سه روز قبل انتقال ندادی فردایی؟! من روز ۶ زدم تازه دوقلو بودن و ۵ روزه به زور معل ...

وااااای شما دوقلو داری😍😍😍 

عاشق دوقلوهااااام 🥰🥰🥰🥰

جفتشونم دخترن؟🥳🥳🥳🥳

به زودی منم مامان میشم😍
منم خیلی دوس دارم بزنم ولی از جوابش میترسم 

نه دیگه کم مونده بذارهمون روز خودش 

انشاالله به ثانیه نکشیده دوتا خط پررررررنگ ببینی وخستگی این ای وی اف از تنت دربیاد🥰🥰

به زودی منم مامان میشم😍
آره به خشک از مادرشوهرم گرفتم از روز اول انتقال میخورم اگه به تازه ام پیدا کردی خیلی خوبه ، خورشت ...

فاطمه جان مربای به خودتون درست کردین یا آماده بود بعد اگه خودتون درست کردین با شکر درست کردین ؟؟

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
آترین جون پس واسه من چطوریه ؟ مال منم احتمالا ۳ روزه فریز شدن ولی تو نامه ی جنین شناس که قبل انتقا ...

چه خوب عکس میدن اینجا از این خبرا یوخ

خودتون عکس میخوایین

سلام دوست جونیا خیلی وقته نیومدم تاپیک ماه بعد با دکتر تمیزی داخل مام پانکچر دارم هزینه های جدید ...

عزیزم من پانکچر و انتقال اولم خیلی سال پیش بوده و یادم رفته. کسی که انتقال فرش داره ۱۸ تومان برای پانکچر داده انتقالم با همون مبلغیه که پرداخت کرده یا جدا ۹دیگه میگیرن ازش؟

نه دیگه کم مونده بذارهمون روز خودش  انشاالله به ثانیه نکشیده دوتا خط پررررررنگ ببینی وخستگی ای ...

وسوسه شدم ولی میدونم کسی برام نمیخره😂😂

مرسی فدات شم همچنین واسه شما و همه دوستان تا‌پیک