2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684660 پست
برخلاف شما دکتر من زندگی عادی فقط رعایت کنید  یکی از بچه ها پرسید من جشن عقد دعوتم میتونم برم& ...

عزیزم ایشاله تا اخر بارداریت صحیح و سالم باشی بارداری خیلی راحت و آسونی داشته باشی   

مرسی عزیز دلم   ا یشاله از این به بعدش خیلی خیلی راحت سپری بشه، همین که خداروشکر میتونی توی خو ...

حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»

🧿😍

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امروز ۸م بودم 

ای جانم بسلامتی 😍🧿

چیزی نمونده تقریباً 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

آلهه جون کسی خبر ندارن شوهرم دوشیفت سر کاره البته تو خونه باشه نمیزاره وقتی نیست غذا میزارم کارای سب ...

الهی بگردم سختته پس ، عزیزم میتونی با یه دوست یا کسی تو فامیل که باهاش راحتی صحبت کنی یه روزایی بیاد پیشت این یکی ۲ هفته اولو کمکمت کنه ؟ من خودم وقتی سالم بودم دوست نداشتم کسی کاری برام بکنه ولی الان به خاطر نی نی خوشگلم رودرواسی ندارم وقتی مجبورم از بقیه کمک میگیرم 

وای خدا ماشاله تیکرو ببین        ایشاله قسمت تمامممممم منتظرا بشه

😁😁😁

تیتر زدم که انشالله بر ندارم تا آخر 

الهی آمین یارب العالمین 🤲🧿

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دمای زیر ۲۵ درجه

خب پس بزار یخچال..

مثلا رو درش بزار که یخ نزنه

آخه یخچال ما دیواره پشتشم یخ میزنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سومی عزیزم  من دوروزه خیلی کلافم حوصلم سر میره شبا 😞

عزیزم منم دقیقا 

شما هم تو خونه تنهایی؟ 

حداقل نمیشه آدم دردشو به یکی بگه بیان کنار آدم باشن😪

به زودی منم مامان میشم😍
ممنونم از همه تون چه خوبه که هستید چون ما قراره چندماه اول به کسی نگیم حداقل بتونم با شماها صحبت کنم ...

عزیزم چیزایی که قاعده آوره نباید بخوری مثل زعفرون جعفری گشنیز گل گاوزبان  کرفس آب هویج . کلا چیزایی که خیلی گرمه مثل سیاه دونه یا ادویه های گرم هم مراعات کن . جگر و عسلم فعلا نخور . سیر و پیاز خام و گوشت گاو هم نخور فعلا . به جاش چیزای مقوی بخور مثل گوشت گوسفند و میوه سیب و به . بادام درختی . روزی ۱۵۰ تا بسم اله الرحمن الرحیم انشاله تا تشکیل شدن قلب بخون . اب و مایعات زیاد بخور . تنفس شکمس هم خیلی خوبه یعنی با بینی یه نفس عمیق میکشی شکمت باد میشه و بعدش با دهان اروم خالی میکنی . یه ربع بعد یه نفس عمیق دیگه . پشت سر هم نباید باشه . روزی ۱۰ تا ۱۵ بار . خونرسانی به رحم رو زیاد میکنه 

عزیزم منم دقیقا  شما هم تو خونه تنهایی؟  حداقل نمیشه آدم دردشو به یکی بگه بیان کنار آدم ...

هیچ فرقی نداره عزیزم

من انتقال قبلیم همه خبر داشتن میومدن پیشم ولی بازم حوصلم سر می‌رفت

حتی مهمونی ام میرفتم🥴

بیشتر بخاطر انتظار و دارو ها اینطوری میشیم بنظرم

1
5
10
15
20
25
30
35
40