2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
الهی آمین یارب العالمین 🤲🧿

انشالله به حق امام رضا و خواهرش روزیه تک تک شماها 

من خیلی از این سایت کمک گرفتم این چندسال و مرتب سرچ میکردم 

بخاطر همین خودم هم خوشحال میشم اگه کمکی ازم بربیاد انجام بدم 

خدایا بخاطر معجزه ی قشنگت هزاران بار شکر    

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیز دلم اصلا نگران نباشیا خودت بهتر میدونی که لک تو این دوران طبیعیه سحر راست میگه دکتر فروتن مثبت ...

سلام عزیز دلم قربون دل من بونت برم الهی خدا به زودی چنان سوپرازت کنه که مثل من باورت نشه

ممنونم فدات شم . الهی به برکت آل یاسین به زودی دلت شاد بشه 😘

انشالله به حق امام رضا و خواهرش روزیه تک تک شماها  من خیلی از این سایت کمک گرفتم این چندسال و ...

😍

دلم لک زده برای امام رضا تو اینستا حرمش میاد. بغضم میگیره 

منو نطلبید قبل انتقالم

الان نیت کردم مثبت شدم شرایطم اوکی بود با جوجو هام برم پابوسش

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

ممنونم از همه تون چه خوبه که هستید چون ما قراره چندماه اول به کسی نگیم حداقل بتونم با شماها صحبت کنم 

میگما راستی من چی بخورم چی نخورم؟الان پلو شوید بده؟ماهی چی؟ کلا بلد نیستم باید چیکار کنم 

خدایا بخاطر معجزه ی قشنگت هزاران بار شکر    
عزیزم الان تا میتونی بخور من از هفته ۸بود انگار دیگه از همه چی بدم میومد تا هفته ۱۲فقط نون خشک میخور ...

عزیزم.تو حالت عادی هم آدم دست پخت دیگران دوست داره

مامان خواهرم نداشتن ویار ممکنه من بشم ؟

ممنونم از همه تون چه خوبه که هستید چون ما قراره چندماه اول به کسی نگیم حداقل بتونم با شماها صحبت کنم ...

شوید جعفری نخور قشنگم

ماهی هم حتما پرورشی باشه😘

نوش جونت

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

عزیزم کسی کمکت نیست ؟ خودت غذا درست میکنی مگه ؟ 

آلهه جون کسی خبر ندارن شوهرم دوشیفت سر کاره البته تو خونه باشه نمیزاره وقتی نیست غذا میزارم کارای سبک میکنم 

امروز دیگه کاری نکردم.یکم راه میرم که همونم دلدرد میشم