2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048616 بازدید | 684660 پست
اینقد که ترسیدم سحر گفتم خدایا نه هوس چیزی میکنم نه غذای که نمیدونم ضرر داره یا نه میخورم فقط سیب ز ...

عزیزم الان تا میتونی بخور من از هفته ۸بود انگار دیگه از همه چی بدم میومد تا هفته ۱۲فقط نون خشک میخوردم😑کلا ب غذاهاخودم ویارداشتم حتی از غذاهایی ک عاشقشون بودمم دیکه خوشم نمیومد 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله گلم بار سوم بود انتقال میدادم 

مبارکه عزیزم!مشکلتون چی بود چیکارکردین مثبت شدین عزیزم

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
عزیزم منم دارم از اول شروع میکنم توکل به خدا دکترا خیلی وقتا یه چیزایی رو یادشون میره باید خودمون اط ...

عزیزم انشاءالله که بهترینا نصیبت بشه من مشکلم پانکچر و ای وی اف نیست مشکل اصلیم سقطه الان دو تا از بچه هام سقط شده 

خیلی خسته و درموندم 

و خدای که در این نزدیکیست  ❤️
من آزمایش دادم  امروز روز ۱۳ انتقالم بود بتا ۴۰۰ بود  کسایی که اطلاعات دارن  بتا خ ...

به به بسلامتی عزیزم مبارکتون باشه. انشاءالله بارداری خوبی داشته باشی 🙏 

قربون لطف وکرم خدا 

خداراشکر خیلی خوشحال شدم براتون💃💃💃💃

خدایا شکرت
وای قربون دلت برم عزیزم چی کشیدی.دوشنبه.ویزیت شدم دوباره  برام نسخه کرد .گفت لک داشتی شروع کن ...

عزیزم اصلا نگران نباش به خودت استرس وارد نکن خدا نگهدار جوجه هات باشه 😍 😍 

خدایا شکرت
فاطمه جان تو هم دوبار پانکچر کردی؟ بارِ دوم چیکار کردی جنین بیشتری برات تشکیل شد؟

عزیز دلم من هم مرکزم تغییر کرده بود 

هم آمپول هام 

پانچر اول دولتی بودم آمپول های متفاوتی داد ( روبدنم جواب نمی‌داد) سینال پرگووریس و.... بقیشو یادم نمیاد

کلا ۵ تا تخمک ۳ تا جنین انتقال فرش جواب منفی

۳.۴ سال ول کردم دوباره شروع کردم داخل ابن سینا

النوا داد ۱۳ تا تخمک کشیدن ۱۲ تا جنین 

تو کیفیت اولیه همشون گرید آ بودن 

:) 

انشالله اینبار مثبتم دیگه

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

عزیز دلم من هم مرکزم تغییر کرده بود  هم آمپول هام  پانچر اول دولتی بودم آمپول های متفاوت ...

انشاءالله مثبتی عزیزم 

ومطمئن باش خدا برآنچه برشما گذشته جبران خواهد کرد

خدایا شکرت
من آزمایش دادم  امروز روز ۱۳ انتقالم بود بتا ۴۰۰ بود  کسایی که اطلاعات دارن  بتا خ ...

عزیز دلم عالیه مباررررکت باشه😍🧿

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام عزیزم وقتی خون قرمز نیست اصلا نگران نباش خودتم میدونی که طبیعیه ولی وقتی ادم خودش ترشح یا لک می ...

الهه جان دیروز رفتم دکتر گفت وقتی سرکلاژ میکنی دیگه طول سرویکس مهم نیست گفتم بهت بگم استرس نداشته باشی

انشاءالله مثبتی عزیزم  ومطمئن باش خدا برآنچه برشما گذشته جبران خواهد کرد

😍😍😍

قربون خدا برم 

حتی اگه منفی باشمم قطعا به صلاحمه

راضی ام به رضای خودش 

ولی مطمئنم اینبار دیگه مامانم می‌کنه🤤🥹

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الهه جان دیروز رفتم دکتر گفت وقتی سرکلاژ میکنی دیگه طول سرویکس مهم نیست گفتم بهت بگم استرس نداشته با ...

مرسی عزیز دلم واقعا هر چی از خدا میخوای بهت بده چقدر خیالم راحت شد خدا خیرت بده دوست خوبم   وظعیت خودت چطور بود عزیزم ؟ دکترت راضی بود ایشاله ؟ فرصته کوچولو ها چه میکردن ؟

شاید گرمی زیاد خوردی چیزای خنک بخور ببین بهتر میشی

نمیدونم عزیزم

ولی هم خیلی دهنم و لبام خشکه هم گررررر دارم

البته جورابم رو چند ساعتی هست در آوردم خیلی بهتر شدم

فکر کنم حساس شدم به جوراب

زیاده روی نمیکنم تو چیزی ( البته از نظر خودم)

مثلا سرد و گرم مصرف میکنم

شیر میخورم ، فرنی ، کاهو 

ماست میخورم ،خیار میخورم

ولی تو ماستم نعنا میریزم ، مغزیجات یکم فقط صبح با صبحانه

غذامم یه وعده برنج بدون ادویه هست

هرروز یه وعده ام سوپ پا میخورم امروز نخوردم

خرما

این روتین غذاییم هست

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نمیدونم عزیزم ولی هم خیلی دهنم و لبام خشکه هم گررررر دارم البته جورابم رو چند ساعتی هست در آوردم خ ...

مثلا من دیشب درست حسابی نخوابیده بودم شدید خوابم میومد

ولی بد خواب شده بودم 

دیگه آخر لباسامو در آوردم یک ساعتی راحت خوابیدم زیر کولر🤤

1
5
10
15
20
25
30
35
40