2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684660 پست
قربونت برم مهتاب جونم خود دکتر بهم آمپول داد گفت اگه دور از جون لک داشتی شروع کن.ممنونم بابت دلگرمی ...

عزیز دلم اصلا نگران نباشیا خودت بهتر میدونی که لک تو این دوران طبیعیه سحر راست میگه دکتر فروتن مثبت بشی آمپول و شیاف رو کم نمیکنه برای بعضیا به خاطر همین لک دیدنا بیشترشم میکنه تو فقط نگران نباش خدا به واسطه ی این همه دعای خیر و ختم قرآن که برای دوستات میگیری حافظ و نگهدارشونه

همین الان برای آرامشت آل یس خوندم

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بهترین کارو میکنی عزیزم منم بعد دومین سقطم همه چیو پاره کردم این همه ازمایش مدارک  حالا پشیمون ...

عزیزم منم دارم از اول شروع میکنم توکل به خدا دکترا خیلی وقتا یه چیزایی رو یادشون میره باید خودمون اطلاعاتمون رو ببریم بالا چیزی از قلم نیفته من رو کمک و راهنمایی بچه های اینجا خیلی حساب کردم الان تو مرحله ی تقویت هستم برای پانکچر که چند ماه دیگه برم

من آزمایش دادم  امروز روز ۱۳ انتقالم بود بتا ۴۰۰ بود  کسایی که اطلاعات دارن  بتا خ ...

الحمدالله رب العالمین قربونِ خدای دقیقه ۹۰ برم که اینقدر دل آدم رو شاد میکنه خیلیییییی مبارکه عزیزم

الحمدالله رب العالمین قربونِ خدای دقیقه ۹۰ برم که اینقدر دل آدم رو شاد میکنه خیلیییییی مبارکه عزیزم

دقیقا به مو رسید ولی پاره نشد دقیقا معجزه اش رو به چشم دیدم 

خدا رو هزاران بار شکر 

میگم بتا ۴۰۰ زیاد نیست برا روز ۱۳؟

خدایا بخاطر معجزه ی قشنگت هزاران بار شکر    
بله گلم بار سوم بود انتقال میدادم 

یه دونه جنین انتقال دادی؟ بلاست بود یا ۳ روزه؟ 

خیلی خوشحالم برات عزیزم منم یادمه اون روز گفتی لباس محل کارتو پوشیدی نا امید بودی خدارو شکر که دلت شاد شد عزیزم

یه دونه جنین انتقال دادی؟ بلاست بود یا ۳ روزه؟  خیلی خوشحالم برات عزیزم منم یادمه اون روز گفتی ...

دوتا سه روزه داشتم آخرین نی جنینم بود گذاشتن تبدیل به پنج روزه بشه یکیش تبدیل شد که انتقال دادن 

یک پنج روزه انتقال دادم 

اره چه خوب یادتونه 

ما آنقدر ناامید بودیم که دنبال جنین اهدایی بودیم حتی دنبال اسپرم اهدایی 

خدا ما رو ببخشه واقعا که ناامید شده بودیم از رحمتش

نه خون نبود باشه عزیزم ممنونم.قربونت برم 

سلام عزیزم وقتی خون قرمز نیست اصلا نگران نباش خودتم میدونی که طبیعیه ولی وقتی ادم خودش ترشح یا لک میبینه میترسه ، تنها کاری که باید بکنی استراحته عزیزم. شما به خودت متاسفانه خیلی فشار میاری . بعد این همه سختی که خداروشکر مادر شدی باید خیلی خیلی خیلی بیشتر مراعات کنی مخصوصا مخصوصا این چند هفته اول . هر چی بیشتر استراحت کنی انشاله جای نی نی محکم تر میشه تا اخر بارداری راحت تری خواهی داشت 

من خیلی خیلی اذیت شدم مثل خیلی از بچه های این سایت 

با خیلی آدمها رابطه ام رو قطع کردم با خیلی ها حتی مادرم بخاطر پیگیری هاش تند شدم و این یه راز بود بین من و شوهرم حتی هیچکس از انتقال ها و دکترها خبر نداشت 

من آزمایش دادم  امروز روز ۱۳ انتقالم بود بتا ۴۰۰ بود  کسایی که اطلاعات دارن  بتا خ ...

تبریک میگم عزیزم هزار ماشاله . خدارو صد هزار بار شکر . عزیز دلم صدقه بزار کنار برای نی نی خوشگلت . انشاله بارداری خیلی راحتی داشته باشی