2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048616 بازدید | 684660 پست
عزیزم چطوری میزنی امپولو  هر قسمت از باسن باشه ایراد نداره؟ من احتمالا هفته دیگه انتقال داشته ...

تو نت بزنی کلیپ های زیادی هس ک یاد میده. یا قبل انتقال بری درمانگاه بگی یادت بدن یا همسرتون یاد بگیرن

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فدات عزیزم انشالله همه ی اونای که منتظر بچه ن خدا نصیبشون کنه امتحان سختیه بعضی وقتا میگم خدایا من ب ...

آره واقعا سخته الهی هیچ کدوم رفوزه نشده باشیم. مطمئنم به زودی روز توهم میرسه گلم تو بهترین حالت خدا هدیه میکنه بهت 

سلام بچها من رفتم سونو خدارو شکر خوب بود دختره 😍😍😍انشالله قسمت همه مننتظرا بشه 🙏🙏🙏

به به مباااارکه😍😍 ان شاالله ب سلامتی تا اخر😍❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام عزیز دلم خوبی نه نرفتم دیروزم بی بی زدم منفی بود دیگه تموم دعا کن امسال نی نی دار بشم 

دختر خوب اولویت با آزمایشه نه بی بی چک🥺

عه پس طبیعیه بعضی از این تزریقاتیا خیلی ادمو میترسونن با یکیشون صحبت میکردم میگفت اگه به عصب بزنی فل ...

اگه میتونی بگو یاد بدن قشنگ یا همسرت یاد بگیره ک خیال تون راحت باشه.

تو نت بزنی کلیپ های زیادی هس ک یاد میده. یا قبل انتقال بری درمانگاه بگی یادت بدن یا همسرتون یاد بگیر ...

مرسی عزیزم 😘

شوهرم که هیچی خودش از امپول میترسه حالش بد هم که باشه امپول نمیزنه و یکی هم که داره آمپول میزنه رو از ترس نگاه نمیکنه😅 

باید خودم دست به کار شم

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
الهه جان تا میتونی استراحت کن و درازکش باش عزیز. دوقلو بودی؟

مرسی بهاره جان انقدر دراز کشیدم از پهلو درد نفسم در نمیاد ولی چشم همش دراز میکشم انشاله به سلامتی بگذره . نه عزیزم ۱ قلوی دخترم ولی خیلی ماشاله شیطونه       شما هم سرکلاژ شدی ؟ 

سلام  بچه ها من امروز روز تقریبا یازده سیکلم بود و ضخامت آندومترم نازک بود. سیکل انتقالم. چکار ...

چند بود ضخامتت عزیزم؟ اگه برات امکانش هس پچ استرادیول بگیر یا بچه ها میگفتن امپولشم خوبه

کسانی که انتقال داشتن میشه راهنمایی کنن؟؟ من روز ۱۰ انتقال هستم و درد شدید پریود دارم ، جوری که از ...

اره عزیزم این دردا طبیعیه هم میتونه نشونه بارداری باشه هم اثرات داروها. ان شاالله پر خیرو برکت باشه براتون