2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684660 پست
[QUOTE=292084615]😂😂😂 الهی بگردم مهم به یاد هم بودنه تشریفات فقط برای استوری کردنه 😂🤪 حالا سعید ...

😍

یه بار به میزان زیاد گریه کن 

بعدش انقد سبک میشی😍

من دیروز خیلی گریه کردم ، ولی بعدش خیلی خیلی سبک شدم

انشالله بهترین ها برات رقم بخوره عزیزم ♥️

انشالله مصلحت خدا با حاجت دلت یکی باشه 😍

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

عزیزممممم فاطمه جونم خیلی مبارک باشه دوقلوهات به حقِ امام زمان که دو هفته دیگه اینجا برات جشن بگیریم ...

🥹🥹🥹

مرسی قشنگم الهی خدا هزار برابرشو بهت برگردونه♥️

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به سلامتی عزیزم انشالله این ماه اخرین ماه انتظارته🙏مشخص نشده انتقالت چه روزیه؟  روز دوم یا سو ...

همچنین شما وهمه ی منتظرهانه  الان که نمیگن سنو های بعد به من هیچی نگفت شما کی باز سنو داری روزی چند تا استرادیول من زخامتم دیر بالا میرفت الان روزی ۴تا استرادیول دارم شنبه سنوی زخامت دارم

بچه ها دیروز فهمیدم خواهر شوهرم بارداره تازه ی ۸ ماهه ازدواج کرده ولی خب ۳۰ سالشه ی حال عجیبی شدم نم ...

عزیزم اصلا خودتو بخاطر این حس سرزنش نکن همه ما بخاطر سختی که کشیدیم و شکستهایی که خوردیم اینو حس تجربه کردیم این حسادت نیست این حس خواستنه 

حس خواستن چیزی که از جون براش مایه میزاریم بنظرم یه مدت باهاش رفت و امد نکن تا برات عادی بشه

به سلامتی عزیزم انشالله این ماه اخرین ماه انتظارته🙏مشخص نشده انتقالت چه روزیه؟  روز دوم یا سو ...

برات کار خاصی نکردن من سه ماه پیش خراش دادن  ولی نمیدونم اثرش مونده یا نه وگفت پی ارپیم میکنم 

من فعلا استرادیول میخورم روزی سه تا..روزی هم یکی فولیک اسید قوی.و آ اس آ شبی یکی

منم مصرف داروهام مث شماست فقط آ اس آ گفتن از هفته دوم شروع کنم 

شما روز چندم انتقال هستین ؟ 

قشنگم استرس بدتره ها!!!! نکن باخودت اینجوری 🙂💛 آترین جون هم تا آخرش می‌گفت علایم ندارم و مثبت شد ...

میگم چسپ زدی پیروکسی خوردی ؟میخوایی مطلق باشی واییی خدا منم استرس دارم چون شمام مثبت مشی برایه منم روزنه ی امیدیه خدایا دسته انتقالیهای این ماه که گروهی عجول در زدن بیبیچک هستنو خالی نزار