2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048011 بازدید | 684638 پست
بتام خیلی کند بالا میرفت،لکه بینی هم داشتم،ولی با سونو مشخص شد

ممنون ک گفتی عزیزم، ان شاءالله ب زودی خدا برات جبران کنه و حاجت دلت برآورده بشه🤲🏻

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
ممنون ک گفتی عزیزم، ان شاءالله ب زودی خدا برات جبران کنه و حاجت دلت برآورده بشه🤲🏻

شما عزیزم‌همونی بودی که فیزیوتراپی لگنو ازتون پرسیدم گفتین تازه مثبت شدین؟! دفعه چندمتون بود؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما عزیزم‌همونی بودی که فیزیوتراپی لگنو ازتون پرسیدم گفتین تازه مثبت شدین؟! دفعه چندمتون بود؟

بله عزیزم، دفعه سوم❣️

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
بله گلم ولی بتام صفر نبودن همه زیر رنج مثبت بود.

عزیزم قبل این انتقالت اون آمپول رو داشتی که رحم رو خاموش نگه میداره دیفرلین بود فکر کنم اسمش

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
خیلی خوبه فاطمه صبح انتقال بلند شو دوش بگیر ی کم روغن سیاه دانه بزن زیر شکم کشاله ران ماساژ بده بعد ...

قربون دل مهربونیت برم من 😍 مرسی قشنگ من 

ممنون که تجربتو واسم گذاشتی😘😘

من چون زیر دلم درد میکرد دیگه ترسیدم هرشب با سیاهدانه چرب کنم کیسه آب گرم بزارم، گفتم به وقت به خونریزی نیوفتم.

ولی همون روز حتما انجام میدم😍

مرسی جانان

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه ها می تونم چندتا دونه دلمه برگ مو بخورم؟ توش شوید و باقلا داره . ضرر نداره؟ هفته چهارمم. یادمه قبلا خونده بودم شوید قاعده اور باقلام نمیدونم چرا بده؟ 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

عزیز دلم هیچ مرکزی برای انتقال اول این فاکتور هارو برسی نمیکنه مثلا خود من انتقال اولم که بیمارستان ...

آهاااا پس که روند کار اینطوره ...

ممنون ک گفتی عزیزم  فکرم درگیر شده بود ک شاید کم کاری کردن  خودمو سرزنش میکردم که چرا خودم تاکید نکردم ب دکتر ک تیروئیدمو چک کنن..به هر حال شوهرم میگه تا چیزی روزیت نباشه خودتم بکشی  نمیشه..حالا ی تیکه نون باشه ، ی قطعه زمین باشع.... یا فرزند  فرقی نداره  دعا کنیم خدا قسمت و روزیمون قرار بده 

عزیزم انشاالله که شماهم ایندفعه آخرین باری هست  که پات ی مرکز میرسه و الهیکه جواب میگیری 

عزیزدل من هم بار آخر که رفتم به زور رفتم، همسرم نمی اومد، یعنی از شهریور که منفی شده بودم تا اردیبهش ...

درسته...

خداروشکر که جواب گرفتی عزیزم الهی سلامت و تندرست باشی 😍

دورت بگردم واقعاً هم همینجوری بود خوابم برد از صبح خوبم شکر خدا.نه خواهری نمیکنم.دیروز قضیه ش فرق دا ...

الحمدلله که خوبی😍😍

عیبی نداره مهم اینه ک متوجه شدی اشتباه کردی 😘

حق داری قشنگ من🥺 اگه تحمل و طاقتش رو داری همون ماهی که دکتر میگه برو شاید برات برنامه ها داره&nbs ...

قربوونت برم عزیزم. چشم. توکل ب خدا❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱