2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048014 بازدید | 684638 پست
واااای واااای وااای مباااارکه🥰🥰🥰 مباااارکه🥰🥰🥰🥰 از صبح کلی چک کردم تا بالاخره بیاید خبر خوب ...

قربونت بشم مامان بهار جان الهی دوقلوهای نازت سر موقه در آغوش بگیری.خیلی ازیت شدم ولی ارزشش داشت.از حرصم دوساعت خونه تکونی کردم 😭💓

سلام جیگرا بقران باورم نمیشه وای خدایا شکرت معجزه ت دیدم.دوستای مهربونم ممنونم بابت دعاها ودلگرمیتو ...

سلام عزیز دلم. به قران نمیدونی چقدددررر من خوشحالم. انگار که خدا مراد خودمو داده انگار خواهرم باردار شده.‌گفته بودم که از روز اول نمیدونم چه حسی بهم میگفت برای این دختر دعا کن مادر بشه. مامانمم خیلیشاد شد

.همینکه خبر خوبو شنیدم ازت برامون بهترین هدیه هست. دوستی با شما برام افتخاره. اما نه برای هدیه. درخواست دوستی بهت میدم فدات شم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آترین جون بهت تبریک میگم  نمیدونی‌ چقدر خوشحال شدم ،واقعا خدارو شکر  خیلی دوست داشتم تو‌ ...

قربونت بشم دعاکن که تا آخر برام خوب پیش بره

الهی بحق حضرت معصومه که به زودی این معجزه نصیبت بشه 

فقط‌ دست از تلاش نکش 

واقعاً سوپرازم کرد ی پاکت شکلات ریخت سرم ی جعبه شیرینی و پیتزا 

ای جان عزیزم. خدا خانواده کوچکتونو که الان کوچولو یا کوچولوهایی بهش اضافه کرده را حفظ کنه.‌ای خداااا اون لحطه که به خانواده هاتون میگین. همه اشک شوق میریزین. انشاالله همیشه اشک از سر شوق باشه. خدا را شکرررر

خدارو شکر مبارکت باشه عزیزم دیدی گفتم الکی نگرانی چقدر ظهر گفتم حرص نخپر برا نی نی بده مبارکت باشه گ ...

قربون تو بشم من.دخواستمو قبول کن

ممنونم بابت تک تک دعا ودلگرمیت الهی بسلامتی این 22هفته طی کنی و جوجه ی قشنگت بغل بگیری 

قربونت بشم دعاکن که تا آخر برام خوب پیش بره الهی بحق حضرت معصومه که به زودی این معجزه نصیبت بشه&nbs ...

انشالله تا آخر خوب پیش میره عزیزم حالا که خدا معجزه شو نشون داده خودش مواظب نی نی ها هست ،انشالله که بیشتر از یکی باشه ،من دلم برات روشنه 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
عزیزم وقتی چند روز پیش  پستتو خوندم که گفتی سنت از ماها بیشتره و استرس داشتی و خیلی تلاش کردی ه ...

قربونت بشم خواهری من خیلی سختی کشیدم تو زندگی الهی شکر که خدا معجزه شو نصیبم کرد.الهی برکت دعاهات برسه به زندگیت عزیز دلم 

بچه اين مدلى ديدين كه بى بى چك منفى بشه ولى طرف باردار بشه؟

عزیزم من خودم روز ده بی بی منفی. روز ۱۱ ساعت ۷ صبح خیییییلی کمرنگ هاله انداخت. ۳عصر پررنگتر یود. و همون روز عصر بتام ۱۰۵ بود

فاطمه

اای جااانم😍😍 خدا حفظش کنه گل دخترو😍😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
خدانکنه خواهر❤️انشاءالله عزیزم التماس دعا دارم با این حالت برام ویژه دعاکن چون منم استرسیم به شدت ا ...

قربونت بشم عزیز دلم امام زمان قسم دادم به مادرش که نصیب تک تک دوستام بشه.

صبح میام تجربه و اینکه دکترم چرا عوض کردم میگم شاید بدردت بخوره 

قربون اشکت بشم فاطمه جان الهی به زودی زود نصیبت بشه شادی امشب من و شوهرت اشک شوق بریزه مثل شوهرم.&n ...

عزیزم شنیدن داستان پر ماجرای این راه دراز تا باردار شدن هم برای اقدامی ها خصوصا کسانی که تا حدی نا امید شدن فکر میکنم خالی از لطف نباشه