2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048013 بازدید | 684638 پست
انشااله اینبار رفتی برای انتقال تونستی برو انشااله نتیجه داره برات عزیزم

ان شاالله. فک کنم اول باید برم پیش یه فیزیوتراپ بگم بنویسه یا خود دکترم مینویسه؟ قبلا بچه ها روندو گفتنا متاسفانه من آلزایمر دارم خواهر😅

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانما اینجا کسی از النوا استفاده کرده ؟ کدوم بیمه ها النوا رو تحت پوشش قرار میدن ؟ هر کی اطلاع داره ...

سلام عزیزم بیمه تامین اجتماعی داشته باشی کافیه میشه ۸۰۰ هزارتومن قیمتش

نمیدونستم انقدر مهمه  کاش یبار قبل انتقال میرفتم دکتر غدد ☹ حیف شد  من بجنوردم عزیزم لط ...

اشال نداره عزیزم، انشااله که نرمال باشه، الان انتقال دادین؟ 

تو دوران انتقال من آزمایش دادم که بالا رفته بود، باهاشون هماهنگ کن، آزمایش مینویسن و انجام بدین 🌹

۰۹۳۵۱۱۰۹۵۵۲

شماره منشی خانم دکتر نوین ، متخصص غدد

برای اولین باره بعد از حدود ۴سال که از حاجت رواییم گذشته میخوام تو نی نی سایت بیان کنم.میخوام تو هر ...

یا مولانا یا صاحب الزمان ادرکنی 

خوش بحالتون که آقا واسطه شده برای حاجت رواییتون انشاالله زیر سایه امام زمان باشه 

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
سلام عزیزم من دوفاستونم تموم شده امروز فردا پری جون تشریف فرما بشن منم این ماه انتقال دارم به امید خ ...

ای جان دلم برای شما روشنه چون نی نی داری پس جنینت هم خوبه التماس دعا دارم انشاالله باهم باردار بشیم ماه ها رو بگذرونیم😍

قربونت برم عزیزم. شرمنده ناراحتتون کردم🥺اصلااا نمیخواستم جو تاپیک غصه دار بشه فقط برا اینکه دوستمون ...

خواهش میکنم عزیزدلم این چه حرفیه شرمنده دشمنت

آلا جان یه سوال دارم به نظرت من جنینامو سه روزه انتقال بدم یا بلاست بشن بهتره؟ کلا ۴ تا دارم گریدشون ab,c 

الهی و ربی من لی غیرک
نمیدونستم انقدر مهمه  کاش یبار قبل انتقال میرفتم دکتر غدد ☹ حیف شد  من بجنوردم عزیزم لط ...

کارهای ای وی اف و انتقال و کجا انجام دادین؟ 

مرکز مام، تیروئید و چک میکرد اگه نرمال بود انتقال میداد، خود دکترهای زنان هم اصلا کاری با تیروئید نداشتن، ارجاع میدادن به متخصص غدد، 

خواهش میکنم عزیزدلم این چه حرفیه شرمنده دشمنت آلا جان یه سوال دارم به نظرت من جنینامو سه روزه انتقا ...

واقعیتش من اصلا سر رشته ندارم😅 خودم که تا به حال همیشه سه روزه برام انتقال دادن. دلم میخواد ی بارم بلاست رو امتحان کنم فقط چون تعداد جنین هام کمه ی ذره میترسم . 

معمولا شنیدم بلاست درصد گرفتنش بالاتره ولی تو هر دو مورد هم مثبت داشتیم هم منفی. بیشتر فک کنم جنین شناس میتونه تصمیم بگیره که کدوم بهتره با توجه به کیفیت جنین

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
نمی دونم قضیه چی بود به هر حال گفتن نمیشه

انشاالله حیره. به هر حال این انتقال ندادنه بهتر از انتقال دادن و منفی شدنه. من خودم ۱فروردین کورتاژ شدم تو ۹ هفته چون انتقال دادم مثبت هم شد اما متاسفانه پوچ بود. خیلی بده. انشاالله که سری بعد مامانی عزیزم