2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
سلام. ببخشید بچه ها. میدونم شمام چقد پیگیر بودین تا الان. درسته خوش خبر نیستم ولی چون میدونم انتظار ...

خدا به دلت ارامش بده حال دلتو خوب میفهمم نمیدونم چرا خوشی های ما نقدر زود گذره یاد خودم افتادم دختر میدونم که چقدر قوی هستی سخته اما باز خودتو جمو جور کن زود خوب شو وبرگرد پیشمون 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام پروانه جون من داروهای انتقال گرفتم اما هر وقت پریود بشم و شرایط مناسب باشه انتقال میدن ،شم ...

سلام عزیزم من دوفاستونم تموم شده امروز فردا پری جون تشریف فرما بشن منم این ماه انتقال دارم به امید خدا 

تقریبا با همیم خدا کنه هممون مثبت بشیم از دست این دکترا خلاص بشیم

نمیدونم من حساس شدم یا شوهرم گاوه 😑 یعنی واقعا کوره نمی‌بینه حال ندارم!!! عین یه مهمون نشسته فقط ...

🤣🤣🤣🤣 بخدا همه شوهرا مث هم هستن..بخدا شوهرم ک جفتم نشسته..باید ۳ بار صداش کنم تا بگه بله..دفه اخری با داد و فریاد صداش میکنم..اونم با ارامش میگه خو باشه حرفتو بزن..همش تو اینترنته.کلیپ سیاسی نگاه میکنه.و اخبار نگاه میکنه..

من با ذوق برا حرف میزنم با تمام جزییات..اون فقط نگاه میکنه..میگم چرا ی جوابی ی چیزی نمیدی..میگه خو چی بگم گوش میکنم..ک دوباره شروع میکنم ب دعوا کردن باش ک تو لیاقت نداری بات حرف بزنم..اونم فقط میخنده.منم فش میدم بش

چقد اعصابم بخاطر آلا بهم ریخت چند روزم بود پیگیر کاربری لیمو لیمو بودم الان خوندم جوجه هاشو از دست ...

وایییی خدایا اون دیگه چرا مگه سرکلاژ نکرده بود اگه اشتباه نکنم قرار بود بکنه😭😭😭😭😭😭دیروز جو تاپیک چه خوب بود امروز حاله دلم خرررررررررررابه😭😭😭😭😭😭😭😭

گلاب که خوب نیست درسته ؟ گرمه؟ من الان دارم شیر عسل میخورم چند روزه  بنظرت تو ابم گلاب بریزم ...

دوستامون ک اینجا میگن قبل از انتقال تا می تونین گرمونه بخورین، ب نظرم گلاب خیلی هم خوبه ولی اگه فک می کنی استفاده ش بخاطر سرماخوردگی خوب نیست، نخور

ب نظرم هر کاری ک دلت باهاش خوبه انجامش بده عزیزم

اگه تونستی شبا قبل از خواب گلاب رو، روی بالش ت افشانه کن❣️

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
از همون اولش مشکل نارسای دهانه ی رحم داشت سرکلاژ کردن بازم خیلی افاقه نکرد. استراحت مطلق مطلق بود ...

چقدر سخته😞. ما با کلی سختی باردار میشیم، از لحظه مثبت شدن ثانیه به ثانیه اش رو با نگرانی میگذرونیم. اصلا نمیتونیم از بارداریمون لذت ببریم.

انگار تو جنگیم و با از دست دادن هر جنین یه ترکش بهمون میخوره و تا ابد درد و جاش برامون می مونه.

از صمیم قلبم از خدا میخوام همتون به زودی زود مادر بشید و بارداری خیییلی راحت و بی استرسی داشته باشید. قطعا کسایی که به این سختی مادر میشن بیشتر حواسشون به بچه هاشون و تربیتشون هست. قطعا بیشتر خدا رو میفهمند..‌.

الهی بچه هاتون سالم و صالح و عاقبت به خیر باشن❤️

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
قربووونت برم. حیف اشکاته تو رو خدا. نی نیامونو ناراحت نکن🥺

خدانکنه عزیزدلم

این اشکا فدای سر دوست خوش قلب و مهربونم

خبری ک بهمون دادی ی بُهتی رو توی تاپیک آورده ک فک نکنم تنها من اینجوری باشم، احساس می کنم حس و حال منو همه دوستامون داشته باشن

الهی ک خدا زودتر ب دلت آرامش بده و یک ماه دیگه دوباره خوش خبر باشی برامون🤲🏻

وایی خدایا گله دارم ازت پای ناشکریم نگزار دیگر واقعا خسته ایم شکسته ای بعضیهایم کمتر بعضی هایمان سالهای سال است منتظره معجزه ایم بارهای بار مثله تکه شیشه ای بر اسفالت سخت ناامیدی خوردیم و کاملا تکه تکه شدیم بدونه هیچ همدو یاوری حتی بعضی  قت ها بدونه همسری بدونه مادرو پدری باز بلندشدیم خودمان تنها تکه شکسته هایمان راجمع کردیم و باز از نو چسپ زدیم اطرافیانمان فط قامتمان لبخندمان که پا برجاست رادیدن اما هیچ کس ترک های عمیق روی شیشه ی ترک خورده را جز خودمان ندید خدایا این شکستنها کی پایان میابد کی مرهم دردمان میاید کی ماهم نفس راحت بکشیم خستم با هر خبر بد تمام وجودم متلاشی میشود خدایا به همه ی منتظرها به ویژه دوستان این گروه کمک کن بزار دیگر اخرین باری باشد که تکه هایمان را کنار هم میگزاریم بگزار که پابرجا بمانیم 🤲🤲🤲🤲🤲🤲

وایییی خدایا اون دیگه چرا مگه سرکلاژ نکرده بود اگه اشتباه نکنم قرار بود بکنه😭😭😭😭😭😭دیروز جو تاپ ...

,پروانه اون تو برج ۱۱بچه ها از دست داده من تازه خبر شدم عزیزم

.سرکلاژش تو هفته های پایین کرد فکر کنم

مرسی عزیز دلم انشاله برای شما و همه دوستای خوبم فقط و فقط خبرای خوب باشه همیشه ، واقعا از ته دلم دعا ...

الهی آمین🤲🏻

ممنون از دعاهای قشنگت عزیزم❣️