2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنونم آلاجون چقدر احتیاج داشتم از صبح حال دلم خوب نبود هرچه به سیکل انتقال نزدیک میشم استرس میگیرم ...

قربوونت برم. الهی فقط حااال خوووب روزی تون باشه هم تو سیکل انتقال هم بعدش و هم روز جواب تا آخر😍😍😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
الهیی قربون دل شکسته ات برم. با تمام وجود میفهممت. من خودمم متاسفانه داشتم این تجربه تلخو. نزدیک یک ...

ممنون 

من چهارسال نشد برم 

دو سال تخمدونام تنظیم نمیشد 

دو سالم تیروییدم از ۱ میرفت روی ۳۰ 

کل زمستون پارسال سرما خورده و مریض بودم 

این ماه گفتم برم که تموم ولی 

دیشب خواب میدیدم داشتم به بچم شیر میدادم 

اهنگ اهای فریاد فریاد عزیزم داره میاد 

رو دانلود کردم صبح گوش می کردم لبخند میزدم 

برا من امروز سه بار با امواج های مختلف قسمت جلو روی رحم و تخمدان انجام داد بعد یا یک دستگاه که موج د ...

چقد خووب. ان شاالله پر خیر و برکت باشه.❤️

انقد قشنگ تعریف کردی دلم خواست😍😂

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
قربونت برم خدا ایشالا خیر و برکتش رو وارد زندگیت کنه مهربونیه تورو که دیدم با خودم فکر کردم بعضی آدم ...

الهیییی قربووووونت برم اشکمو درآوردی دختر😭😭😭😭😭😭😭❤️❤️❤️❤️🤗🤗

من ک لایق این همه محبتت نیستم😭😭😭 فقط میتونم بگم اگه چیزی هم بوده همشو از شماها از همین جا یاد گرفتم. همش انعکاس کارای خودتون هست تو روزایی که پر از نگرانی و استرس و سوال بودم. همش همش❤️❤️❤️😘😘

ان شاالله فردا هم دوتایی تون خوش خبر میاین به حق صاحب الزمان عج  و شادی مون تکمیل میشه😍😍😍😍

آخه کیفیتو همون اول میگن اگه بد باشه. آخه ۶تا جنین چطور از فریز خارج نشدن.بعد پانکچر کاش انتقال میدا ...

هر چی زنگ زدم نمی‌گفتند صبح هم هی میگن برو طبقه اول برو طبقه دوم آخرش گفتن برو یک ساعت دیگه زنگ بزن 

گفتن رشد  دو تاش متوقف شده

بقیشم کیفیت بدی دارن 

حالا شوهرم میگه شاید مایع دستشویی ریخته باشه تو نمونه که خراب شده 

فکر کن اینهمه امپول و درد و رنج چرا دقت نکرده 

چقدر زجر بکشم من اخه

الهیی قربون دل شکسته ات برم. با تمام وجود میفهممت. من خودمم متاسفانه داشتم این تجربه تلخو. نزدیک یک ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم انشاالله بحق قران خدا بزودی دلتو شاد میکنه گلم اگه قابل باشم براتون دعا میکنم 

آلا جان من الان خوندم که جنیناتون از فریز درنیومدن 

دکتر نگفت علتشو؟و اینکه گرید جنینا چی بود و کدوم مرکز انجام دادید؟

الهی و ربی من لی غیرک
آخه کیفیتو همون اول میگن اگه بد باشه. آخه ۶تا جنین چطور از فریز خارج نشدن.بعد پانکچر کاش انتقال میدا ...

میدونی اصلا به گرید و ... نیس. مال من اون دو تا هم که از فریز در نیومدن گرید a بودن. نمیدونم علتش چی هس.

ممنون  من چهارسال نشد برم  دو سال تخمدونام تنظیم نمیشد  دو سالم تیروییدم از ۱ میرف ...

ااای جاااان دلم❤️

ان شاالله سیکل جدیدتون پر از خیر و برکت باشه و نی نیا بیان تو دلتون موندگار بشن ۹ ماه😍

هر چی زنگ زدم نمی‌گفتند صبح هم هی میگن برو طبقه اول برو طبقه دوم آخرش گفتن برو یک ساعت دیگه زنگ بزن& ...

نه عزیزم چه حرفیه. اونها قبل فریز سه روز رشد داشتن. اگر اون بود که اصلا به فریز نمی رسید

عزیزم خیلی ناراحت شدم انشاالله بحق قران خدا بزودی برات جبران میکنه گلم اگه قابل باشم براتون دعا میکن ...

قربونت برم عزیزم. شرمنده ناراحتتون کردم🥺اصلااا نمیخواستم جو تاپیک غصه دار بشه فقط برا اینکه دوستمون بدونه حالشو میفهمم و نفسم از جای گرم بلند نمیشه برا دلداری دادن ، گفتم قضیه رو. حلال کنین😘 این ماجرا  مال ی سال پیشه تقریبا. 

جنینا گرید a بودن. نه چیزی نگفتن. میگن این اتفاق ممکنه بیفته . همین.