2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048013 بازدید | 684638 پست
عزیزم علایمت بگو لطفاً 

والا علائم متغیری داشتم. هفته اول سینه درد و کمر درد شب سوم لکه بینی، دوباره چند روز اوکی بودم باز شب دهم لکه دیدم ولی سینه دردم کاملا قطع شد الان فقط کمر درد پریودی دارم و یه کوچولو دل درد. امروز موعدم بوده که لکه بینی داشتم پروژسترون میزنم بی بی چکم منفی ولی آزمایشم مثبت😇😇😇😇

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الحمدالله خیلی خوشحالمون کردی ایشالا ۹ ماهِ قشنگ داشته باشی با نی نی و سالم و سلامت بغلش بگیری 

ممنون نهال عزیزم❣️

ممنون از دعای قشنگت🌹

ان شاءالله فردا خبرای خوب بهمون بدین ما برای شما جشن بگیریم🤲🏻

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
گلم  تعدادلایک ها کسانی که اعلام کردن که چندتامیخونن وجمع بستم ۴۱نادعلی شد ان شاءالله صاحب نا ...

قربون دلت برم عزیزم خیلی خیلیییییییی لطف کردی انشاالله به زودی انتقال بدی جبران کنم برات مهربون ,😘😘

عزیزم خدا رو شکر میشه بگی اولین بتات چند بود؟ و به ترتیب چقدر شد؟ مبارکه🥳

ممنون نسای عزیزم❣️

ان شاءالله شنبه خبر خوب از خودت بهمون بدی🤲🏻

بتای اول ۲۵۰

بتای دوم ۹۰۰

ممنون نسای عزیزم❣️ ان شاءالله شنبه خبر خوب از خودت بهمون بدی🤲🏻 بتای اول ۲۵۰ بتای دوم ۹۰۰

چقدر خوب خدا رو شکر ممنونم ایشالا با دعای دوستان 😘🌹😘🌹

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

دختر از صبح کاشتی مارا الهی صد هزار بار شکر چنده عدد دومت ؟

شرمنده تم آترین جون🌹

الهی خودت بهمون فردا خبر معجزه تو بدی عزیزم🤲🏻

از لطف خدای مهربون ۹۰۰ شده بود عزیزم

واي چه عالی‌ . من روز ۱۴ بود ۳۲/۷۴ روز ۱۶شد ۸۴/۳۲ پس ینی امیدوار باشم منم ؟ امروز موعدم بوده یه کم ...

عزیزم مهم این بوده ک عددت دو برابر شده و این خیلی عالیه❣️

شما مگه انتقال نداشتی عزیزم؟

نشد دست خالی برگشتم دوباره باید از صفر شروع کنم جنین ها کیفیت نداشت 1حالا می خوام یه کارایی کنم کیفیتش بره بالا هم اسپرم هم تخمک شما اگه راهکاری دارید ممنون میشم راهنماییم کنید

اره فریز بودن نمی دونم چند روزه بودن

من یکم دارو تقویت تخمدان دارم عزیزم دیگه لازمش ندارم

خونتون کجاست؟ تهرانید؟ با اسنپ بفرستم واست؟

برم خونه اسم دقیقش رو بهت میگم

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

خانوما من روز ۱۴ انتقال بتام ۳۳/۷۴بود میخواستم داروهامو قطع کنم به اصرار همسرم ادامه دادم امپولمو ام ...

وای عزیزم قطع نکنیا تو الان بارداری 

روند بتا ام که عالیه داره دو برابر میشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

دوستای قشنگم ممنون از تک تکتون من آزمایش دادم ب لطف خدای الرحمن راحمین دو برابر شده بود❣️ ببخشید ...

عزیز دلم مبارکه❤️🧿

1
5
10
15
20
25
30
35
40

امان امان  از دست این آدمای بی فکر  واقعا آدم عذاب میکشه از دستشون...عزیزززم منم ۱۷ ساله ب ...

😃 وای ماهم خیلی بچگی کردیم

شوهرمم ۱۹ سالش بود 

ولی من اصلا دوست ندارم به گذشته برگردم ، فقط دوست دارم بره جلو🤪

خدا دختر قشنگتو برات حفظ کنه عزیز دلم

ممنون بابت دعای خوبت🩷

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نه ترشح ندارم یعنی به لطفِ این دو تا شیاف که هر ۱۲ ساعت میزارم و همش میریزه بیرون نمیتونم بفهمم ترشح ...

به سلامتی عزیزم

پس صدر صد مثبتی انشاالله.فردا آزمایش میدی دیگه ؟

من یدونه شیاف دارم شبا سینه درد دارم نه شدید

دلدرد ندارم.اصلا هیچ انقباضی حس نمیکنم