2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048013 بازدید | 684638 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما زیر نظر دکتر غدد باش عزیزم، چون دکتر زنان فرصت بررسی تیروئید رو معمولا نداره، من تو انتقال های ...

نمیدونستم انقدر مهمه 

کاش یبار قبل انتقال میرفتم دکتر غدد ☹

حیف شد 

من بجنوردم عزیزم لطف میکنی

@sarayyyyy     سارا جونم من ۱۰تا نادعلی خوندم الهی خیر ببینی عزیزم برکتش برگرده به زندگ ...

گلم 

تعدادلایک ها کسانی که اعلام کردن که چندتامیخونن وجمع بستم ۴۱نادعلی شد

ان شاءالله صاحب نادعلی حاجت دلتو بده خواهرجان🌺🌺🌺🌺😘

خدایابه امیدخودت🌺
حتی بتای ۸۰؟

گفتن چون دو برابر شده به نسبت عدد قبلی خوبه. و حتما باید تکرار کنم شنبه‌ 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

دوستای قشنگم ممنون از تک تکتون من آزمایش دادم ب لطف خدای الرحمن راحمین دو برابر شده بود❣️ ببخشید ...

الحمدالله خیلی خوشحالمون کردی ایشالا ۹ ماهِ قشنگ داشته باشی با نی نی و سالم و سلامت بغلش بگیری 

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
خانوما من روز ۱۴ انتقال بتام ۳۳/۷۴بود میخواستم داروهامو قطع کنم به اصرار همسرم ادامه دادم امپولمو ام ...

بابتای ۳۵من مثبت وشنیدم

به حرف دکترتون گوش کنید

خدایابه امیدخودت🌺
هستم عزیزم همه ی پیام‌ها رو میخونم چند ساعت پیش بدجوری استرس و دلشوره گرفته بودم الان به لطف دعاها ب ...

قربونت منم تو استرس فردام

هیچ علایمی جز درد خفیف تخمدان وسینه دارم

تو دردپری داری ؟

ترشح چی ؟

اصلأ ندارم ترشح 

دوستای قشنگم ممنون از تک تکتون من آزمایش دادم ب لطف خدای الرحمن راحمین دو برابر شده بود❣️ ببخشید ...

عزیزم خدا رو شکر میشه بگی اولین بتات چند بود؟ و به ترتیب چقدر شد؟

مبارکه🥳

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔