2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست

خانوما من روز ۱۴ انتقال بتام ۳۳/۷۴بود میخواستم داروهامو قطع کنم به اصرار همسرم ادامه دادم امپولمو امروز ۱۶ انتقال هست تکرار کردم  شده ۸۴/۳۲ دو برابر و نیم رفتم مطب گفتن دو برابر شده خوبه و سن بارداری ۴هفته و دو روز اما رِنج آزمایشگاه برای هفته چهارم هزار رو زده الان تکلیف من چیه ؟ گفتن داروهامو ادامه بدم شنبه بتا بدم دوباره. تورو خدا بگید کسی بوده با بتای پایین ivfش موفق باشه من خیلی نگرانم. بی بی چکم منفی نشون میده

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

دختر چرا پیدات نیست هرچه تنهایی بشینی بدتر ادم استرس میگره عزیزم من اینجا میام دعای بچه ها خواهرای ...

هستم عزیزم همه ی پیام‌ها رو میخونم چند ساعت پیش بدجوری استرس و دلشوره گرفته بودم الان به لطف دعاها بهترم نه والا میترسم اصلا سراغِ بیبی چک نمیرم

تو خوبی ؟ همه چی خوبه؟

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فدات بشم خودت ونینیمون چطورین حالت بهتر شده الحمدلله ؟

مرسی عزیز دلم خداروشکر بهترم شکمم هنوز بزرگه ولی از پریروز راحت ترم . به پهلو  میخوابم انگار دنده هام داره فرو میره بهم درد داره هی باید بچرخم . ولی در کل خدارو هزار مرتبه شکر از دعاهای شما دوستای مهربونم بهترم و آنومالی و سل فریم خداروشکر خوب بود انقدر خیالم راحت شد که دیگه اصلا این دردا برام مهم نیست    

خانوما من روز ۱۴ انتقال بتام ۳۳/۷۴بود میخواستم داروهامو قطع کنم به اصرار همسرم ادامه دادم امپولمو ام ...

عزیزم کاری به رنج آزمایشگاه نداشته باش اصلا ، حتما حتما حتما داروهاتو ادامه بده . انشاله شنبه که بری آزمایش با یه بتای عالی خوشحال میشی 

خانوما من روز ۱۴ انتقال بتام ۳۳/۷۴بود میخواستم داروهامو قطع کنم به اصرار همسرم ادامه دادم امپولمو ام ...

عزیزم احتمالا جنین دیر لانه گزینی کرده وقتی انتقال دادی چند روزه بود جنین؟ دکتر که گفته خوبه نگران نباش تا شنبه صبر کن ایشالا که همه چی خوب پیش میره

من سابقه قبلیم بتا ۲۰۰۰ بود ولی پوچ بود و مجبور شدم کورتاژ کنم فک کنم بستگی به بدنِ هر کس داره این عددای بتا مهم دو برابر شدنشه که خدا رو شکر شده

به خودت استرس نده این دو روز رو با آرامش بگذرون خیره ایشالا

عزیزم کاری به رنج آزمایشگاه نداشته باش اصلا ، حتما حتما حتما داروهاتو ادامه بده . انشاله شنبه که بری ...

ایشالا عزیزم خدا از دلت بشنوه بارداری دعام کن پوستم کنده شده تو این مسیر دیگه هم جنین ندارم. کلا دو تا داشتم. 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

خواهش میکنم عزیزم هرچی دوست داری بپرس  گلم من عجایب خلقت هستم که amh میزنه ذخیره پایین ولی fsh ...

با این حساب النوا و گونال برات خوب بوده 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺 سلام دوستای گلم فرداآترین جون آزدارن برای نهال خانم وآترین خانم به نیت مثبت شدن ...

سلام عزیزم دیروز اعلام کردید من خوندم امروزم ۵ تا میخونم ان شااللا شادمون کنن دوستان

عزیزم احتمالا جنین دیر لانه گزینی کرده وقتی انتقال دادی چند روزه بود جنین؟ دکتر که گفته خوبه نگران ن ...

جنین سه روزه بوده ینی کامپکت بود يکیش و یکی دیگه هم b. مگه تو اي وی اف هم جنین پوچ میشه؟ وای چه بد خیلی ناراحت کنندس بعد اون همه زحمت. 

واقعا منم همه امیدم اینه که دیر لانه گزینی کرده باشه ده روز بعد انتقال لک دیده بودم. توکل به خدا خودش نگه داره واسمون. 🥺 مرسی جواب دادین🌹

جنین سه روزه بوده ینی کامپکت بود يکیش و یکی دیگه هم b. مگه تو اي وی اف هم جنین پوچ میشه؟ وای چه بد خ ...

لک اونم ۱۰ روز بعد از انتقال بهترین نشانه واسه لانه گزینیه پس دیگه نگران چی هستی؟ ایشالا همه چی به خوبی پیش میره سالم و سلامت بغلش میگیری

نه اون بارداریه پوچ مربوط به یکی از ۴تا سیکلِ iui ام بود تو ivf احتمال پوچ خیلی خیلی کمه خدارو شکر

لک اونم ۱۰ روز بعد از انتقال بهترین نشانه واسه لانه گزینیه پس دیگه نگران چی هستی؟ ایشالا همه چی به خ ...

توکل به خدا عزیزم ممنونم از دعای قشنگت خیلی حس مثبت گرفتم ازتون 😘🌹🙏

بچه ها دوستمون pwer , نیومده ؟امروز تکرار بتا داشت

دوستای قشنگم

ممنون از تک تکتون

من آزمایش دادم ب لطف خدای الرحمن راحمین دو برابر شده بود❣️

ببخشید دیر اطلاع دادم

بابت آلاجون خیلی حالم گرفته س

ان شاءالله آترین جون و نهال جون فردا با خبرای خووووووب بیایین پیشمون

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
وای هلی جان من از خانواده همسرم متنفرم ( بجز مادرشوهر ، پدرشوهر، و بچه هاش)  اگه تو به جمعی با ...

امان امان  از دست این آدمای بی فکر  واقعا آدم عذاب میکشه از دستشون...عزیزززم منم ۱۷ ساله بودم ازدواج کردم  کلی مشکلات بچگانه داشتم الحمدلله شوهرم فهمیده و بادرک بود برعکس من...بالاخره منم بزرگ شدم و عاقل😆

انشاالله که اینبار دهن همشون چفت میشه از حرفای بیخود