2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048009 بازدید | 684638 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گلم Queenکه ساروگیت شده جنینش ۱۲سال فریزبوده نگران نباشه ان شاءالله این بارمثبت میشی

مرسی عزیزم 

میگم شما هم اول میخواستین مرکز مام برین درسته ؟

چی شد که نظرتون عوض شد ؟ از مام چیز منفی دیدین یا شنیدین؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
ممنونم گلم . والا نمیدونم همسرم بیچاره از بعد پانکچرم ک آذر بود تا اللن دائم بین بیمه و شرکت شون و م ...

من هزینه ی انتقالم ۵ تومن بود ک بیمه یک و نیم برمیگردونه ولی پانکچر رو نمیدونم..ولی بیمه برای داروهامون خیلی خوب بود...هزینه ی سری آخر داروهای انتقال میشد ۲ تومن ک فقط ۵۰۰ ازمون گرفتن بقیش به عهده بیمه بود

مرسی عزیزم  میگم شما هم اول میخواستین مرکز مام برین درسته ؟ چی شد که نظرتون عوض شد ؟ از مام چ ...

نه گلم مام خیلی عالیه الانم دوست دارم بادکترتمیزی ادامه بدم ولی بچه ها ازفروتن خیلی تعریف کردن منم حس خوب گرفتم رفتم بیمارستان بهمن

خدایابه امیدخودت🌺
نه گلم مام خیلی عالیه الانم دوست دارم بادکترتمیزی ادامه بدم ولی بچه ها ازفروتن خیلی تعریف کردن منم ح ...

انشاالله با همین انتقال مثبت میشی عزیزم و بهترین ها برات اتفاق میفته

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
سلام سحرجونم خوبی نینیاخوبن😘😘😘کاش نزدیکت بودم برات غذامیاوردم استراحت مطلقی؟

سلام عزیزدلم ممنون گلم 

انشالله که بزودی خبر بارداریت بدی کلی ذوق کنیم برات 

منم فعلا خوابیدم والا انقد توی این راه سختی کشیدم کلا همش ترس و استرس دارم انشالله خدا خودش کمک کنه بخیر بگذره❤️❤️

دوستان، دختر چند هفته به دنیا بیاد قطعا زنده می مونه؟ همش نگران زایمان زودرسم. اصلا روزا نمیگذره برا ...

عزیزدلم چرا فکرتو درگیر میکنی...اینو بگم که همه چی قطعا دست...عروس همسایمون بچش  وارد ۶ ماه شده بود ک زایمان کرد و بگم ک زنده موند ما می‌گفتیم امروز میمیره فردا میمیره ولی الان ماشالاااا ۸سالشه و ی آقای تپل مپل و هیکل...انشاالله که نی نی سر وقتش دنیا میاد غصه نخور الکی😘😘

به من یه پست مدیریتی خوب پیشنهاد دادن دیشب بهش گفتم توجای من باشی پست ومی چسبی یا میری انتقال گفت م ...

عزیرم درسته که اقایون شاید به جنبه های دیگه فکر میکنن و تز این سخنرانی ها میکنن. اما اشتباه منو تکرار نکن. داشتن پست یا یک اعصاب اروم تو خانواده و زندگی بون مشکل میخواد تو خانمها یا یک ادم بیخیال مشکلات. ماها که درگیر مشکل نازایی هستیم شامل حالمون نمیشه. فقط بدنتو صعیفتر میکنه. هرچه زودتر بری دنبال بچه له نفعته. نا مثل من که به امید فریزهام بچه دومو عقب انداختم و چسبیدم به ادامه تحصیل و کارو پست و ... خوومو اولا فرسوده کردم. در ثانی قدر خانمی که سرشو شلوغ نکرده و سختی کمتری به خودش داده را هم بیشتر میدونن. بعدم که جنینهام له خاطر فریز طولانی از ۵تا فقط دوتاش قابل انتقال شد و مثبت شدم اما پوچ شد. الانم سنم بالا رفته و واقعا نمیدونم بتزم برم پانکچر یا نه. ضمنا هر اقایی گفت تز کارم کم میکنم تو کار نی نی کمک کنم ۹۰ درصد موارد بعدا ثابت میشه خیلی جدی نگفته😁

اره سخته واقعا  من بداخلاقم میشم عاخه خیلی

🥲🩷

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

فکر نکنم ربطی به آزمایش داشته باشه تو بارداری طبیعی هم پیش میاد مشکل کروموزومی....

ممنون قشنگم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

هچینگ اگه اشتباه نکنم ب اون مرحله ای میگن ک جنین پوسته شو میشکافه تا لانه گزینی کنه . جنین های بلاست ...

مرسی از توضیحاتت عزیزم

پس ریسک از دست دادن جنین هم بالاست اینطوری درسته🥴

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوستان، دختر چند هفته به دنیا بیاد قطعا زنده می مونه؟ همش نگران زایمان زودرسم. اصلا روزا نمیگذره برا ...

عزیزم سعی کن از این روزا لذت ببری ب خدا توکل نی نی ات ان شاالله ب موقع میاد بغلت فقط رعایت کن  همه چیز و من خودم دو قلو هام ۳۴هفته بدنیا اومدن فقط یه هفته دستگاه  بودن فقط حتما حواست باشه از هفته ۲۶یا ۲۸ امپول بتا رو بزنی اگه دکترت هم حواسش نبود خودت یاد اوری کنی

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️